A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Körömlakk / Színes körömlakk
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Színes körömlakk

Az ápolt és érintetlen körmök lakkozva még jobban néznek ki és tökéletesen kihangsúlyozzák saját egyéniségünket. Nem csak a színek szeretete játszik szerepet, hanem az alkalom is, amin viselve lesznek. A NailDesign körömlakkok sok mozgásteret adnak a körmök kreatív kialakításának. Legyen szó akár üzleti megbeszélésről, bemutatóról vagy munka utáni buliról, a NailDesignnál választhat matt körömlakk-színektől kezdve a pasztellszíneken keresztül egészen a feltűnő neonszínekig. A körömlakkok pedig természetesen aceton mentesek és alkalmasak műköröm és természetes köröm számára egyaránt.

Használja ki sokszínű kínálatunkat és fésülje át a NailDesign körömlakk témához kapcsolódó oldalainkat. Ha zselés körme egyszer elkezdene leválni, akkor a professzionális használatra kifejlesztett Vylet-Nails Naildesign No Lite Stabilizátor gondoskodik a megfelelő tartásról. A Vylet-Nails Körömerősítő megfelelő ápolást és segítséget kínál a töredező körmöknek, a Vylet-Nails Réskitöltő pedig láthatatlanná teszi a durva átmenetet a természetes köröm és a műköröm között. Körömlakkok nyárias színektől kezdve a metálosokon át egészen a francia körömlakkig biztosítják Önnek a megfelelően széles választékot. Hogy a NailDesign Körömlakkját rögtön viselhesse anélkül, hogy hosszasan kellene várakoznia, használja a Szárító sprayt, mellyel körmei vagy a speciális záró réteg lehető leggyorsabb száradását érheti el. NagelDesign Körömlakkok – hogy a körmei igazán különlegesek legyenek.


Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi