A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
Több mint 150 LED gélek
3 év garancia az összes eszközt
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Körömlakk
Vylet-Nails Premium UV körömlakk neon fénylik - mutatós körmök neon

Részletek
+

A vékony viszkozitás gél lakk kombinált neon és a glitter in a egyedülálló összeállítás. A Vylet-Nails Premium UV körömlakk neon fénylik lehet természetes, valamint mesterséges körmök, hogy vonzza a tekintetet. Hosszú ideig eltartható, valamint az állandó színének intenzitása a biztosított által a különleges szerkezetű és gyógyító UV fény alatt.

A a Vylet-Nails Premium UV neon fénylik szokatlan és tartós Műköröm, körömlakk, hogy kissé érdesíteni pufferrel, a keletkező por köröm felületét alaposan eltávolítják a por kefével. A primer használják a természetes köröm alap, és biztosítja az optimális tapadás a bázis kabátot. A réteg alatt marad a köröm gyógyító verejték. A neon csillogó gél lakk ezután ecsettel vékonyan, és edzett UV fény 120 másodperc alatt. Egy másik réteg alkalmazni, és a magasabb színintenzitás gyógyítható. Egyes tulajdonságai az új high-tech UV lakk - köröm, alapréteg, színes, top coat - all-in-one folyadék mi UV zselé körömlakk neon fénylik!

-Nincs tapadás és a fényes réteget nagyobb szükség
-magas-fényes átlátszatlan színeit
-UV és LED fény alatt kúrák
-izzadás réteg nélkül
-Rendkívül egyszerű alkalmazás, mint a körömlakk, és könnyen cserélhető
-Cserélhető, vékony viszkózus és átláthatatlan színes zselé. Lehet használni, mint a tartós körömlakk
-nem rázza, és keverjük
-100 %-os felelősséget minden köröm zselés, akril és üvegszálas rendszerek modellezése
-4 hétig topsheet markolta a köröm!

viszkozitás
+

vékony közepes vastag

Pecsét
+

UV alkalmas

Tökéletesen tartós és ellenálló körmök építése UV zselével és a megfelelő kellékekkel: Az UV zselék számos különböző színben és állagban kaphatók, és 120 másodperc alatt kötnek meg UV-lámpa vagy CCFL (hidegkatódos fluoreszcens) lámpa segítségével. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak az UV zselék használatához.

LED alkalmas

A LED zselék és a megfelelő kellékek használatával időt takaríthat meg a körömépítés során: A LED zselék 30-90 másodperc alatt kötnek meg LED-lámpa vagy CCFL-lámpa segítségével, vagy 120 másodperc alatt a megszokott UV-lámpa alatt; leoldhatók, és nem kell lereszelni azokat. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak a LED zselék használatához.

Visszajelzés
+

Összes értékelés

5

Áttekintés

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€

nded nemzetközi