A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
Több mint 150 LED gélek
3 év garancia az összes eszközt
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Körömlakk
NAIL-EON UV körömlakk selyem - szatén és tartós körmök

Részletek
+

Selymes, fényes köröm este mindennapi használatra is alkalmas. A NAIL-EON UV körömlakk selyem is alkalmazható, mint egy hagyományos körömlakk. A gyógyító UV fénnyel, ez a termék tartalmaz, a nagy szilárdság és a tartósság.

A NAIL-EON UV körömlakk a természetes köröm, mint akril vagy zselés Műköröm selyem. A bázis kabátot, mint a bázis kabátot, tartott a keményedés keletkező izzadás réteg a felszínen, a köröm, a természetes köröm kell bejegyezni. Minden esetben a primer a megbízható tapadást szükség. A előkészítés után a köröm, a NAIL-EON UV az alkalmazott körömlakk selyem, a kívánt színben és ultraibolya fény gyógyítható. Megjegyezni, hogy a rétegvastagság kell olyan vékony, mint lehetséges, hogy a teljes gyógyulást elérni. Az izzadás réteg eltávolítjuk, a selymes színes köröm most tovább lehet feldolgozni különböző módokon. Vagy a program azonnal alkalmazza a felső réteg, mint a tömítőanyag, vagylagosan a köröm előtt is alkalmazható.

viszkozitás
+

vékony közepes vastag

Pecsét
+

UV alkalmas

Tökéletesen tartós és ellenálló körmök építése UV zselével és a megfelelő kellékekkel: Az UV zselék számos különböző színben és állagban kaphatók, és 120 másodperc alatt kötnek meg UV-lámpa vagy CCFL (hidegkatódos fluoreszcens) lámpa segítségével. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak az UV zselék használatához.

LED alkalmas

A LED zselék és a megfelelő kellékek használatával időt takaríthat meg a körömépítés során: A LED zselék 30-90 másodperc alatt kötnek meg LED-lámpa vagy CCFL-lámpa segítségével, vagy 120 másodperc alatt a megszokott UV-lámpa alatt; leoldhatók, és nem kell lereszelni azokat. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak a LED zselék használatához.

savmentes

Ön allergiás, mégsem akar lemondani a szép körmökről. Akkor használjon egyszerűen savmentes gélt, amely allergiások számára is megfelelő.

Visszajelzés
+

Összes értékelés

5

Áttekintés

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€

nded nemzetközi