A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
Több mint 150 LED gélek
3 év garancia az összes eszközt
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Körömlakk
NAIL-EON gél lakk UV körömlakk sparkel

Részletek
+

Sparkellacke száraz, egyenetlen, és hozzon létre ilyen izgalmas hatások a felszínen, a köröm. A NAIL-EON gél lakk UV körömlakk Sparkel különböző színekben alkalmazni, mint egy hagyományos körömlakk, természetes vagy mesterséges körmök és edzett gel lakk-UV-fényben. A NAIL-EON gél lakk  UV köröm lengyel lehet Sparkel, akril és zselé körmök a jól előkészített természetes köröm és a termel az úgynevezett Sparkel, vagy homokos hatás. A bázis kabátot különösen fontos, mint a kiindulópont a természetes köröm, az izzadás réteg továbbra is a köröm. Minden típusú köröm az alkalmazás a kötőanyag feladatunk mely alapozó biztosítja, hogy semmi a héj. A gél kabát alkalmazott, mint bármely más körömlakk ecsettel, azzal a különbséggel, hogy keményedik a termék UV-fényben. Ez létrehoz egy réteg, a verejték, hogy el kell távolítani egy tisztább. A tömítő-top kabátok is edzett érvényesül minden esetben. Mielőtt a köröm nail art, kérésre Sparkellack mellett lehet díszített.viszkozitás
+

vékony közepes vastag

Pecsét
+

UV alkalmas

Tökéletesen tartós és ellenálló körmök építése UV zselével és a megfelelő kellékekkel: Az UV zselék számos különböző színben és állagban kaphatók, és 120 másodperc alatt kötnek meg UV-lámpa vagy CCFL (hidegkatódos fluoreszcens) lámpa segítségével. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak az UV zselék használatához.

LED alkalmas

A LED zselék és a megfelelő kellékek használatával időt takaríthat meg a körömépítés során: A LED zselék 30-90 másodperc alatt kötnek meg LED-lámpa vagy CCFL-lámpa segítségével, vagy 120 másodperc alatt a megszokott UV-lámpa alatt; leoldhatók, és nem kell lereszelni azokat. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak a LED zselék használatához.

savmentes

Ön allergiás, mégsem akar lemondani a szép körmökről. Akkor használjon egyszerűen savmentes gélt, amely allergiások számára is megfelelő.

Visszajelzés
+

Összes értékelés

4.3333

Áttekintés

5
4
4
4
3
1
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€

nded nemzetközi