A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
Több mint 150 LED gélek
3 év garancia az összes eszközt
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Gél Lakk
Gél Lakk NAIL-EON STRAIGHT - Gél Körömlakk a Természetes Köröm

Részletek
+

Gél lakk NAIL-EON STRAIGHT - gél körömlakk peel off gél lakk körömlakk és szalag festék tulajdonságait. Kihagyása csak a primer és a bázis kabátot, akkor lehet eltávolítani csak mi gel-lakkok után néhány nappal a köröm. Sok van már az év-Erlanger gyártó tevékenység során új termékek tőlünk a piacon jönnek ügyfeleink hit, mint egy bomba. Az alkalmazás különösen könnyű, mint a gél közvetlenül a hasznos és gyakorlati Üveg lehet használni és alkalmazni. A gél kabátot is ismert, mint a LED, fény gyógyító körömlakk zselé gél lakk UV körömlakk, gelish. Lengyel gél vagy gél körömlakk mint például a hagyományos körömlakk használatához néhány készítmények kell elvégezni. Először is a köröm puffer kell lenni Matt előtt a körmök majd tisztított-val egy tisztább és a primer, mint a kötőanyag fogja alkalmazni. Miután a levegőn szárított alapozó az a gél-lakk Különleges alapréteg alkalmazott a köröm színe megváltozik és Megvédi festék maradványok. Fény a 2 perc alatt UV alapréteg gyógyítható. Az izzadás réteg nem távolítható el a körmöket, de a Színes zselé bevonat alkalmazzák közvetlenül a még mindig nedves bázis kabátot. A Köröm újra besugárzott, 2 percig a UV fény és a színes zselé gyógyítható. Ha egy különösen gazdag és intenzív színt eredményez kell, célszerű alkalmazni a két réteg festék. Ha egy A nedves festék kell dolgozni motívum vagy nail art tenni, mint a felső réteg bevon gél alkalmazott. LED kész! A sorrend a felső kabátok a köröm előtt Karcolások védi és biztosítja az ideális kivitelben, az izzadás réteg Eltávolítja. Megpróbál ez új típusú gél módszerrel, és látni fogja, hogyan a alkalmazás igazi könnyű. Ez erősíti a 120 másodperc, normál UV fény berendezés és 30-60 másodperc alatt a LED fény egységet gyógyítására.

viszkozitás
+

vékony közepes vastag

Pecsét
+

UV alkalmas

Tökéletesen tartós és ellenálló körmök építése UV zselével és a megfelelő kellékekkel: Az UV zselék számos különböző színben és állagban kaphatók, és 120 másodperc alatt kötnek meg UV-lámpa vagy CCFL (hidegkatódos fluoreszcens) lámpa segítségével. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak az UV zselék használatához.

LED alkalmas

A LED zselék és a megfelelő kellékek használatával időt takaríthat meg a körömépítés során: A LED zselék 30-90 másodperc alatt kötnek meg LED-lámpa vagy CCFL-lámpa segítségével, vagy 120 másodperc alatt a megszokott UV-lámpa alatt; leoldhatók, és nem kell lereszelni azokat. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak a LED zselék használatához.

savmentes

Ön allergiás, mégsem akar lemondani a szép körmökről. Akkor használjon egyszerűen savmentes gélt, amely allergiások számára is megfelelő.

Visszajelzés
+

Összes értékelés

4.4471

Áttekintés

5
243
4
179
3
26
2
7
1
2

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€

nded nemzetközi