A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
Több mint 150 LED gélek
3 év garancia az összes eszközt
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Körömlakk / Bélyegzés lakk
Vylet-Nails a nagy minták a köröm bélyegzés körömlakk

Részletek
+

Befejezte a köröm, vagy a manikűr, és hozzon létre most technológia a köröm egy szép színes köröm művészet segítségével a bélyegzés? nem gond. A bélyegzés lakk és sajtolás iparvárosban van egy no-agy, még a kalandos végrehajtásának. Előkészíti a köröm, csak a szokásos módon, és így kezdődik, hogy a sablon, hogy válasszon ki egy motívum a bélyegzés. A teljes témában adsz annyira, hogy teljesen borított színes kívánt körömlakk. Távolítsa el a felesleges festéket a lehúzó a témában. Gördülő mozgás vegye fel a motívum, a rajzsablon, a bélyeg a. A kép a sablon kell most kibír-val a szín, a bélyegző. Az ugyanazon mozdulattal magával a témában a köröm. Zárjuk le a színes bélyegzés a felesleges festéket kép végén. Egy tipp: meg kell tennie a lehető legrövidebb időn belül a teljes eljárás a Stancolt, mert a Vylet-nails bélyegzés elég gyors, száraz a körömlakk, és szárított festék, amikor a lepecsételt design a köröm nem sikerül. Ha tehát szeretné, hogy a körmök, a bélyegzés technikával, akkor ne habozzon és, hogy egy kiváló minőségű lakk, ma a nagy szín palettáról.

Pecsét
+

Levegőn száradó

Körömdesign szárítókészülék nélkül: Díszítse a természetes körmöket vagy a műkörmöket technikai eszközök nélkül, az áramellátástól függetlenül. Az ilyen pecséttel jelölt termékek eszközök nélkül, a levegőn száradnak.

Visszajelzés
+

Összes értékelés

4.2222

Áttekintés

5
14
4
0
3
0
2
2
1
2

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€

nded nemzetközi