A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
Több mint 150 LED gélek
3 év garancia az összes eszközt
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Körömlakk / Befejezés körömlakk
Vylet Nails Nedvesen világos kabátot

Részletek
+

Nincs probléma az, hogy magas fényű a köröm a Vylet körmök nedvesen világos kabátot. A nedvesen tervezték, és kitöltött minden nail art. Lehet seal, a körömlakk, mint egy végső réteget, csodálatosan motívumok a Stampingtechnik használatakor. A Befejezés körömlakk jön egy gyönyörűen kialakított, 15 ml-es üveg. A fenti csavaros kupakkal kiterjed hosszabb ecsettel az üveg megbízható és házak. Ez van szándékos pontosan, mert ő mindig a megfelelő mennyiségű körömlakk a kefe haj. A fekete, elegáns körömlakkot üveget tekintetet már csak vizuálisan. A gyönyörű ívelt betűtípus a Vylet-nails logóval befejezi a benyomást. Az alkalmazás nem különbözik más felesleges festék. Megnyitja az üveg, a nézőknek, előveszi a csavaros fedél integrált ecsettel, és nyújt egyedülálló csík az üveg nyakát, túl sok a termék, a applikátor továbbra is. Aztán tészta köröm köröm köröm megközelítése a kutikula alatt a köröm hegye és. Gyorsan rájössz, hogy az alkalmazás egy nagyon egyszerű. A nedvesen festék nem többször kell alkalmazni egy réteget hoz létre a népszerű és divatos nedvesen hatása. A festett természetes körmök száraz gyorsan egy tartóssága bizonyított. A tökéletes körmök fényét, és élvezze a megfizethető professzionális termékek.

Méretek
+

0.032 Méter (m)
0.03 Méter (m)
0.077 Méter (m)

Pecsét
+

Levegőn száradó

Körömdesign szárítókészülék nélkül: Díszítse a természetes körmöket vagy a műkörmöket technikai eszközök nélkül, az áramellátástól függetlenül. Az ilyen pecséttel jelölt termékek eszközök nélkül, a levegőn száradnak.

Visszajelzés
+

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€

nded nemzetközi