Hitelesített online shop
A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
3 év garancia az összes eszközt
Több mint 150 LED gélek
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Körömlakk / Befejezés körömlakk
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Rögtönzött-ellenálló, verleihender fényes lakkozott köröm tömítő
Részletek
+
Kis időt, hogy a köröm manikűr, díszíteni a köröm, és akkor minden kap rögtönzött-ellenálló és tartós festék van? Minden nincs probléma! Az elején, a fájl a körmök, hogy a kívánt hosszúságú és alakú. Akkor kell alkalmazni a bázis kabátot. Száradás után most festeni a színű festék a körmök. Míg ez a bevonat nedves állapotban, szép nail art is munka. A körömlakk kell teljesen cure nail art. Ezután ajánljuk a NDED sealer festék. Tudod viselni, hogy több, mint a kész festett köröm könnyen. Ez védi a színes körömlakk és a dísz, a köröm, tehát ez sem lehet a festék a karcolás, sem a nail art feloldódik. A Befejezés körömlakk könnyen alkalmazhatók a sűrűsége. Is egy edzés a fényben egységet gyógyítására nem szükséges, mert megszárad, a levegőben, mint bármely más rendes nail lakkok. Még mindig ad egy szép fényt a köröm, beleértve a nail art - motívumok. Ha keres egy darabig, miután az ilyen pecsét, akkor vált végül találja meg nálunk. Tehát ne várjon tovább, és egy kiváló minőségű termék a köröm sealer, hogy alacsony áron.
Pecsét
+
Levegőn száradó

Körömdesign szárítókészülék nélkül: Díszítse a természetes körmöket vagy a műkörmöket technikai eszközök nélkül, az áramellátástól függetlenül. Az ilyen pecséttel jelölt termékek eszközök nélkül, a levegőn száradnak.

Visszajelzés
+
Összes értékelés
4.375
Áttekintés
5
5
4
2
3
1
2
1
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi