A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
Több mint 150 LED gélek
3 év garancia az összes eszközt
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Körömlakk / Befejezés körömlakk
NDED gyémánt hatása lakk

Részletek
+

Ez kivitelben, lenyűgöző körömlakk A körmök, a vevők hatások. Legyen a francia manikűr vagy nail art Design - a NDED gyémánt hatás lakk 4000 ml hozza a nedvesen a köröm. A nagyon gazdag és elég hosszú körömlakk is, mint ideális befejezni bevonás alkalmazott természetes vagy mesterséges körmök. Mivel ez Ha ebben a tárolóban egy 4 l egység, ez szükséges a festés előtt Öntsük megfelelő tartályba. Sok köröm a tervezők kihasznál az előnyeit a nagy Üveg is, a vásárlók néhány, a lakk otthon kitöltéséhez. Gyakran vásárlók akar, hogy úgy átdolgozni a festék otthon és alkalmazható egyszer és nem nem mindig, hogy a felszerelés a stúdióban a hogy ezt alternatív is nagyon jó. Köszönöm, hogy a A köröm lesz, rögtönzött-ellenálló összetevők és különleges tulajdonságai, és Kap egy magas-máz befejez. A vásárlók akarat szerelem több mint és elégedett az eredmény. Garantáljuk, hogy akkor ez a festék, a jó minőségű Stúdió minőségű szállított, hogy szinte sehol máshol, a német Piaci újra megtalálja. Meg fog lepődni, a termékeink és annak tartozékait, amely elkészítettük az Ön számára az online üzletünkben a a Hold.  

Pecsét
+

Levegőn száradó

Körömdesign szárítókészülék nélkül: Díszítse a természetes körmöket vagy a műkörmöket technikai eszközök nélkül, az áramellátástól függetlenül. Az ilyen pecséttel jelölt termékek eszközök nélkül, a levegőn száradnak.

Visszajelzés
+

Összes értékelés

4.6667

Áttekintés

5
2
4
1
3
0
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€

nded nemzetközi