A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Körömlakk / Befejezés körömlakk
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Befejezés körömlakk

A tökéletes körömdizájn azt jelenti, hogy időt és munkát fektet körme ápolt kinézetébe. Még ennél is fontosabb azonban, hogy hosszú időn keresztül úgy nézzen ki, mintha új lenne. Vylet-Nails coatings (fedőréteg) megakadályozza, hogy a köröm különösen igénybe vett felülete már rövid idővel a lakk felvitele után megsérüljön. A karcok ugyanis nem csak, hogy nem hatnak ápoltnak, de még a kivitelezés szakszerűségét is kétségbe vonják. S emiatt újra kell lakkoznia körmét vagy el kell látogatnia a körömszalonba. Hogy megvédje körmét a külső hatásoktól, és hogy sokáig örömét lelhesse a sok ráfordítással kreált mini műalkotásokban, a NailDesign Vylet-Nails széles körű megoldást kínál, nem csak természetes, hanem műköröm számára is.

A „Coating“ a „felvisz“, „felken“ ill. „betakar“ szavakkal rokon értelmű. Az épített köröm fedésére szolgáló Vylet-Nails Speciális záró réteg például megszárítja a körömlakkot és védi a mindennapi igénybevétellel szemben, a Vylet-Nails Top Coat tökéletes védőréteget kölcsönöz körömdíszítésének egy magas fényű, karcmentes fedőlakk formájában. A Vylet-Nails Sun Blocker szembeszegül az UV sugárzás okozta nem túl dekoratív elszíneződésekkel, aki pedig magasfényű lakkal vizes hatást szeretne elérni a körmén, az szerezzen be Vylet-Nails Átlátszó körömlakkot és tökéletes hatást érhet el vele. A NailDesign termékekkel nem kell majd olyan hamar újralakkoznia körmét.


Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi