A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Nagelstudio Einrichtung / Kosmetikliegen

Kosmetikliegen

Kozmetikai szék - kényelmes bútorokkal, a vevő és a kozmetikus
Egy többcélú kanapé meg kell felelniük, minden van szüksége, más megközelítést. Közben megérkezik az ügyfelek különösen kényelmes feküdni, a Műköröm vagy kozmetikus kell dolgozni hatékonyan és szakmailag megfelelő funkciókat. A gyönyörűen megtervezett bútorok, a köröm és a szépség Studio felszerelhető teljesen másképp, attól függően, hogy a költségvetés és a követelmény.
Alap modell általában olcsóbb, és be lehet állítani, hidraulikusan vagy manuálisan. Beállítási lehetőséget biztosítanak, például a többi, és a hajlandóság, valamint a láb és a lábfej részei. Gyakran lehet használni, hogy üljön a különböző pozíciókban, és szögek is vonatkozik a beállításokat, például a lapos hazudik. Ez a helyzet minden arc- és masszázs különösen előnyös. A beállítás a többcélú kanapén vissza darab, a lábfej része általában van egy kar, lehetővé teszi, hogy a kívánt helyzetbe. A rugalmas és jól párnázott kartámaszok automatikusan alkalmazkodni a kiválasztott beosztás. A megmunkálási magasság, vagy az ülés magassága majd hidraulikusan vezérli a kézzel vagy lábbal pedál.

Fél - vagy akár teljesen elektromosan állítható kozmetikai aggályok sokkal kényelmesebb használni. A támlalap és lábtartó és általában hasonlóak a hatása a ilyen alapvető modellek, az egyes összetevők keresztül egy elektromos távirányító, amely kapcsolódik a kábel a szék. Az elnök a motorok, amelyek szabályozott külön-külön, és olyan végtelenül a kívánt helyzetbe, egyenesen, amíg a vízszintes többcélú kanapén ül. Kiváló minőségű modellek van egy úgynevezett lock doboz. Az elektromos rendszer is zárva, így illetéktelen melyek többé nem antennát a nap.

Egyes típusaiknak vezeték nélküli távirányító, vagy masszázs kínál további funkciók, mint például egyetlen ez összecsukható lábak - különösen a pedikűr gyakorlatilag. Forgó kozmetikai aggályokat is rendelkezésre állnak. Kozmetikai érinti a kis bázisok különösen helytakarékos és ideális munka, ez még egy nagy tömeg, így, hogy a táblázat stabil és biztonságos.

A megfelelő higiénia fontos, a szépségszalon és a köröm design. A kozmetikai aggodalmak vannak felszerelve, tartós és könnyen tisztítható kárpit-bőr. A felületeket lehet visszaállítani egy megfelelő fertőtlenítő spray vagy csak egy nedves ruhával higiénikusan tiszta állapotra minden használat után.
Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€