A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Nagelstudio Einrichtung / Kosmetikstühle

Kosmetikstühle

Nyeregszék AM302 fehér Kosmetikstühle Nyeregszék AM302 fehér
90,45 € *
Nyeregszék 001B fekete Kosmetikstühle Nyeregszék 001B fekete
118,12 € *
rico szalon 206 fehér Kosmetikstühle rico szalon 206 fehér
300,00 € *
Kozmetikai szék - komfort, sok változatban
A legfontosabb jellemzője a vevő: a kozmetikumok szék egy kényelmes és jól párnázott ülés. Beállítási lehetőségek a legkényelmesebb helye megadható minden kezelési módszer, és a stúdióban a tartózkodás nyugodt öröm. A beállításokat lehet jó, mint az esztéta vagy a köröm tervező, mert ő is nyugodt munka és helyzetben mindig ergonómiailag egymást és az ügyfelek.

Az első és legfontosabb a modellek, a beállítások és ellenőrzési módszerek különböznek egymástól. A legegyszerűbb az kozmetika kézi elnöke. Grid control állítható háttámla és lábtartó helyzetét. Bár energiafogyasztó és kissé unalmas, az egyszerű mechanika de tükröződik egy méltányos ár. A kézi modellek alkalmasak, különösen akkor, ha az elnök nem gyakran ki kell igazítani. Ez a helyzet például a manikűr. Ezért ezek a modellek az újonnan alakult köröm szalon eredeti felszerelésként is kiválóan alkalmas.

Hidraulikus kozmetikai székek, hogy kényelmesebb, ami a beállítási lehetőségek. Általában ez magában foglalja a kombinált kiigazítási mechanizmusok. Míg az elemek kézzel vagy elektromosan állítható, a székek, lábpedál munkamagasság Hidraulikusan vezérelt. Finom dallam a pozíció, majd a gyakran még mindig kézzel kell alkalmazni. Ez a fajta kozmetikai szék is különösen alkalmas ha kicsit ki kell igazítani.

A kozmetikai székhez maximális kényelmet. Több hajtómű is vezérelhető egy távirányító, amely lehetővé teszi a kényelmes és végtelenül változó beállítása az egyes részeket. Attól függően, hogy e kozmetikumok szék állítható dupla, tripla vagy akár négyszeres, csatolták a megfelelő számú motorok a széken, és megbízhatóan vezérli a dőlésszög. Például a fejtámla, háttámla, ülés magassága és a láb rész lehetséges. Az eredmény: A vevő vagy a vevő teljesen kényelmesen a ül, a kozmetikumok, szék, és tud életben marad még hosszabb kezelések nyugodt.

Körmösök és kozmetikusok, akik szeretnék ügyfeleik mobil teljes kényelmet használható mobil kozmetika székek. A székek, könnyen szállítható, rugalmasan beállítható és nagyon kényelmes. Is itt javára kezelt mint akupunktőr, a különböző funkciók és szabályozhatóság.

Egy fontos pont a kozmetikai szék a kárpit. Ennek kell lennie egyrészt az ügyfelek számára kényelmes másrészt de egyszerűen és higiénikusan tiszta. Gyakran ezért a felületek állnak bőr vagy hasonló anyag. A könnyen kezelhető felületek fertőtleníteni kell, felületi szennyeződéseket könnyen el lehet távolítani egy nedves ruhával.
Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€