A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Nagelstudio Einrichtung / Nageltische

Nageltische

Köröm szalon kocsi Nageltische Köröm szalon kocsi
80,60 € *
Köröm szalon kocsi Nageltische Köröm szalon kocsi
323,70 € *
nded kék/fehér köröm táblázat Nageltische nded kék/fehér köröm táblázat
137,23 € *
3,05 € / 1000 g
nded köröm táblázat Brown Nageltische nded köröm táblázat Brown
137,23 € *
3,05 € / 1000 g
Táblázatok - gyakorlati és a legfontosabb bútor a köröm szalon köröm
Semmi a köröm szalon működik anélkül, hogy a megfelelő munkahelyen. Köröm táblák különböző követelményeknek kell megfelelniük, úgy, hogy egyszerűen még nem csak az ügyfél, hanem a tervező, a köröm is hatékonyan és ergonómiailag helyesen működhet. Amellett, hogy különböző egyéb berendezések a stúdióban, mint a munkához használt anyagok és a belső a köröm tábla a leg--bb fontos bútordarab. A kozmetikai táblák különböző változatban kapható, és megfelelnek a két legmagasabb design a stúdió, ergonómia, lefoglalása és anyagok kapcsolatos fontos szempontok.

Köröm táblák különböző anyagokból készülhetnek. Mindig fontos, hogy a pulton át a különböző folyadékok és anyagok, amelyek a köröm, ellenállóak. Kell is könnyű, hogy tisztítsa meg a lemezt, és ellenállnak a mechanikai sérülésektől. Különösen gyakran megtalálható munkafelületet ezért bevont forgácslap vagy melamin változat. A jó munka felület könnyen tisztítható és fertőtleníthető, és helyet a kéz pad, az UV lámpa és egyéb Nailart edények. Is anyagaink, lámpák, legjobb láthatóságot és egyéb berendezések, a pulton, is integrált, mint egy fontos kelléke a munkahelyen.

Egy jó köröm táblázatban fel van szerelve különböző fiókok és rekeszek. Így minden felszereléssel, amelyek szükségesek a modellezés és manikűr lehet tárolni, könnyen és gyorsan elérhető. A beépített fiókok, fájlok, spot kavarog és a különböző zselék, és a festék helyet talál nagyobb tartályok, mint például a tároló üveg tisztább vagy lengyel lemosó lehet tárolni a széf. Különösen, ha a hely korlátozott, a jól szervezett manikűr táblázat tartalmazhat minden szükséges professzionális köröm design berendezések. Sima és ellenálló felületeket a tároló helyiségekben mindig biztosítanak a tisztaság és a higiénia. A felületek könnyen lehet tisztítani egy nedves ruhával, és még ellenáll a köröm szalon folyadékok, valamint a pulton a felhasznált anyagok.

Egy szög választása a köröm művészeti munka asztal is mindig a meglévő űrbe figyelembe. Magát a táblát kell elhelyezni úgy, hogy nem lesz a vakító fény a mennyezeti lámpa vagy ablak. Ez ideális, ha a könnyű forrás oldalon maradt az asztalon.
Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi