A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm szalon berendezés

Köröm szalon berendezés

Kérjük, válassza ki a megfelelő al-kategóriát Köröm szalon berendezés:

Köröm táblák
Professzionális köröm design életét a kivitelezés, a köröm tervező, a munkához használt anyagok, valamint a funkcionális és dekoratív bútorokat. A köröm szalon köröm táblák fontos fő munka formája egy fontos, mag.
Kozmetikumok
A többcélú kanapén kerül sor természetesen a szépségszalonban, gyakran a köröm Salon. Kiváló minőségű aggályaink vannak ellátva sok jellegét meghatározza különösen a pedikűr. Különböző minták és számos funkciót kínál a szépség heverő tökéletes minden tekintetben választás.
Kozmetikai székek
Rugalmas és helytakarékos módon kis kozmetikumok és köröm stúdió kozmetikai szék találja helyét. Míg az ügyfél rendezni kényelmesen, a Műköröm vagy kozmetikus munka zavartalan és hatékonyan. Kozmetikai székek különböző változatban kapható, és kényelmet, illetve szolgáltatás tekintetében különböznek.
Köröm szalon berendezés, köröm művészet berendezés és UV/LED eszköz a köröm design studios olcsó shop - bútor, mint például asztalok, székek és ágyak, manikűr és pedikűr, 3 év garancia
Első osztályú köröm szalon berendezés és a bútor, mint például a fedélzeti manikűr, köröm tervezés táblázatok és Lábápoló székek, 3 év garanciával megvásárolhatók az interneten. Modern köröm design berendezések, mint a LED-es lámpák UV berendezések, CCFL fény gyógyító egységek és a szög vágó köröm művészeti stúdiók is 3 év garancia olcsó rendeléssel. Műköröm lehet nagyon drága, ha azt szeretné, hogy a Műköröm és a divat modell. De is a gondozás és a design a természetes köröm van gyártott könnyebb mellett néhány technikai berendezés. Így aki azt akarja, hogy átállít a köröm stúdió, lecseréli az egyik vagy a másik eszköz vagy eszközök otthon szükséges körömápolás, örvendetes nézni a katalógusban. A katalógus oldalakat megjeleníteni bútorokkal, bútorok és eszközök, berendezések, hogy szükség van a szakmai köröm design, és megkönnyítik az Áttekintés a köröm stúdió, mi van leképezve az eszközt használat után. Így egészen pontosan keressen marók, nézni az elektromos bejelentés vagy közelebbről a különböző UV-berendezés. Azt is folytatják a porelszívó és Műköröm takarítása különböző eszközök.
Higiénia fontos szerepet játszik. Fontos, hogy az eszköz tervezési higiénikusan tiszta és tiszta, a körömágy Műköröm fertőzések kényelmetlen és gyakran rosszul gyógyító. Eszközök, hogy mérjük a bejelentés és a por borított Műköröm, tisztítja a levegőt és megakadályozzák, hogy a finom műanyag por épül a bőrt, a természetes körömre és eszköz. Tisztító berendezés segítségével higiénikusan tiszta a körmök, melyik nem lehetséges, más eszközökkel. Mert a mikroszkopikus részecskék rendezni, mint a helyen, amely lehet tiszta a Ultrahangos tisztító - rokon, hogy a szemüvegek és ékszerek. Berendezések és felszerelések kell mindig higiénikusan tiszta és magas minőségű köröm szalon, mert csak ilyen módon, az ügyfelek folyamatosan elégedett lesz.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi