A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Nailart / Perlen

Perlen

Köröm művészet színes gyöngyök Perlen Köröm művészet színes gyöngyök
küldő 0,30 € *
1,67 € / 100 g
Nail art Gyöngy nyaklánc Perlen Nail art Gyöngy nyaklánc
küldő 0,38 € *
4,22 € / 100 g
NAIL-EON Fizz kaviár Gyöngyök Perlen NAIL-EON Fizz kaviár Gyöngyök
küldő 2,08 € *
2,45 € / 100 g
Köröm művészet színes gyöngyök Arany Perlen Köröm művészet színes gyöngyök Arany
0,45 € *
2,50 € / 100 g
Köröm művészet gyöngyszeme csíkok Perlen Köröm művészet gyöngyszeme csíkok
0,63 € *
21,00 € / 100 g

Az ujjak és a kezek inspirálóan hatnak a művészekre – ez mindig is így volt. Ha megfigyeljük Vénusz kezét Botticelli „Vénusz születésén“, melynek részletes és gyengéd ujjai finoman megérintik mellét, vagy Rubens hölgyének kezét, láthatjuk, hogy a művészeket lenyűgözik a kezek és az ujjak, és nem utolsósorban a körmök, melyek a vonzó kézen utolsó simításokat végzik. A csillogás az, ami által a köröm feltűnést tud kelteni – miért dolgozzunk akkor csak lakkal? A üveggyöngyök kiválóan alkalmazhatóak arra, hogy egy kis csillogást vigyünk a körömre. Csakúgy, mint ahogyan egy drágakő rendkívüli jelleget ad egy gyűrűnek, az üveggyöngyök karizmatikussá teszik a szépen elkészített körmöt. Mint amilyen a drágakövek világa, ugyanolyan sokszínűek az üveggyöngyök, melyeket megtalál katalógusunkban.

A választékunkban található Micro Üveggyöngyök változatosak, minden alkalomhoz illenek és mellette még rendkívül tartósak is. A még meg nem szilárdult lakkba vagy zselébe kell őket helyezni, számtalan színben kaphatóak – létezik szivárványszínű, átlátszó, farmerhatású, metálszínű vagy gyöngyházfényű. Kényelmesen, elegánsan, színesen harmonizál a többi díszítéssel vagy kontrasztként hat: számtalan lehetőség kínálkozik a Micro Nailart üveggyöngyök körömdíszítésben történő alkalmazására.


Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€