A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Nail Art / Szárított virágok
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Szárított virágok

A virágok csodaszépek. Illatoznak, sok színben tündökölnek, ők a tavasz hírnökei. Nem csoda, hogy kedvelt motívumok a belső építészetben, visszatérő motívumok ruhákon és ékszereken és a japán Ikebana virágkötészet dísztárgyakká emelte őket. A virágok lenyűgöznek minket, mert ők a természet tökéletes műalkotásai, melyek nem utolsósorban a szaporodásra szolgálnak, s ily módon erotikus kisugárzással is bírnak. Georgia O'Keeffe pezsdítő virágképeit látva nem csoda, ha kedvet kapunk szép nők kezét virággal díszíteni.

A Nailart Virág díszek apró műanyagvirágok öt élénk színben valamint bézs színben, melyek virágos mezővé változtatják körmeit. Az apró díszek nincsenek olyan elegánsan kidolgozva, hanem az egyszerűbb kialakításuknak köszönhetően szabad utat engednek a fantáziának. Ugyanúgy alkalmazhatóak természetes körmön, mint műkörmön. A virágokat a még meg nem száradt zselébe vagy akrilba kell helyezni és a massza megszilárdulásra után biztosan rögzülnek. Tartós kis díszek, melyek odavonzzák a pillantásokat, s különböző színüknek és egyszerű formájuknak köszönhetően minden körömdíszítésbe beleillenek, de különösen színpompás alkotásokban érvényesülnek jól. Mint minden termékünk esetén, itt is érvényesek a lépcsőzetes árak: nagy kiszerelés esetén, mint amilyet a körömszalonokban használnak, arányaiban kedvezőbb az ár.


Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi