A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Nailart / Striping Tapes

Striping Tapes

A művészi körmök által saját életet élhet a női kéz. Gyönyörűen néznek ki, ápoltságról és gondosságról tanúskodnak, és harmonizálhatnak az egyébként is viselt ékszerekkel, amikor is színükkel vagy strukturális kialakításukkal azt a témát követik, mint amilyet az ékszer is képvisel. A Nailart Csillámszálak például kiválóan harmonizálnak a karkötőkkel és nyakláncokkal, ugyanis finom csillogó szálacskákból állnak, és a még meg nem száradt körömlakkba vagy UV zselébe kell őket belehelyezni. Ha teljesen megszilárdul a lakk vagy a zselé, akkor a szalagok biztosan rögzítve vannak, és sokáig örömet szereznek. Ezek a szalagok összművészeti alkotássá varázsolják a kezet, melyek valamennyi nő szépségét és ápoltságát kihangsúlyozzák. Csakúgy, mint sok más termékünk, lehetővé teszik, hogy egységes legyen a megjelenése, mert minden kiegészítővel harmonizálnak.

Ez a termék közvetlenül a gyártótól származik, megfelel az európai szabványoknak és ártalmatlan az egészségre. A csillámszálak kiváló minőségűek, és sok különböző színben kaphatóak, így minden köröm-műalkotásba beleillenek. Ha bizonytalan, a körömstúdiókban kérjen tanácsot – NailArt Csillámszálakat ott is használnak műkörömre és természetes körömre egyaránt. Mert a szálak nem okoznak sérülést a köröm felületén, csak belehelyezik őket a lakkba vagy zselébe még száradás előtt és így tartósak lesznek.


Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€