A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Nail Art / Konad Bélyegzés
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016

Konad Bélyegzés

A kezek igazán erotikusak, a nőiesség, az esztétika szimbólumai, és így is kell velük bánni, eszerint kell őket ápolni. A bőr és a kezek alapvető ápolása elkerülhetetlen, és a köröm esztétikus megjelenésének színre és formára nézve se kellene háttérbe szorulni. Szép és izgató körmök, minden nő erre vágyik, és ez leginkább a Konad, a köröm művészet piacvezető gyártójának termékeivel lehetséges. A Konad ugyanúgy megtalálható szépségápolási létesítményekben, mint magán fürdőszobákban, melyek szépségszalonként funkcionálnak. Mert a gyártó megtartja ígéretét: páratlan szépségű termékeket kínál, melyeket könnyű használni és emellett a higiénia, egészség és minőség szempontjából is minden igényt kielégítenek. A köröm művészet a Konad tól személyes kifejezőerőt, esztétikát és érzékiséget kölcsönöz kezének.

A Konad gyárt szivacsokat, sablonokat, lakkokat, nyomdákat, információs füzeteket és minden kelléket, amire csak szükség van. A kínált sablonoknak a tartóban van a helyük, melyhez nálunk hozzájuthat csakúgy, mint minden további felszereléshez és útmutatóhoz, ami a szép körmök eléréséhez kell. Különálló termékeket és szetteket, készleteket egyaránt talál, melyek nem hagynak kívánnivalót maguk után. A Konad termékei is össze vannak hangolva és kombinálhatóak – egy teljes felszerelés egyetlen gyártótól garantálja a legjobb eredményt kezdők és professzionális műkörmösök számára is.


Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi