A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Nail Art / Konad Bélyegzés
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Konad Bélyegzés

Kiváló minőségű Konad bélyegzés készletek utasításokat és képzelet sablonokat Műköröm

Kezét a szexi, az esztétika, a nőiesség szimbóluma, és szeretné, hogy jól megtervezett és karbantartott. Elengedhetetlen az alapvető bőr és a körmök, és is formájú és színű köröm esztétikus design kell, hogy nem szabad elhanyagolni.

Gyönyörű és izgalmas díszített körmök, valószínűleg szeretné, hogy minden nő, és kiegészítők gyártója Konad - a vezető gyártók a termékek a Műköröm piacon. A bélyegzés készletek átalakul egy szépségszalon, valamint a szakmai köröm szalonok és szépség intézetek fürdőszoba található.

Mivel a köröm design gyártó, amit ígér: egyedi kozmetikai termékek, amelyek könnyen alkalmazni, és ezáltal egy bútoréleten higiéniája, biztonságossága és minősége tekintetében. NDED biztosíthat személyes kifejezés, a esztétikus és az érzékiség a kezét. Konad Köröm, lakkok, kencék, sajtolás stencil beállítása párna, bélyeg készletek, információs füzetek és mindent, ami szükséges a köröm design kiegészítők.

A felajánlott Konad bélyegzés sablonok birtokosa, amelyeket meg lehet vásárolni tőlünk, valamint minden egyéb berendezések és utasításokat, hogy design gyönyörű körmök tartozik. Itt megtalálja az egyes termékeket és a teljes készlet, és a készletek, berendezett. A cikkek kiegyenlített össze magukat - a teljes berendezés egyetlen szállítótól garantálja a kezdőknek, valamint profi köröm művész legjobb eredményt.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi