A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Nail Art / Körömmatrica és stickers
Köröm matrica holografikus - színes műköröm, feltűnő
Az illusztráció eltérhet
Részletek
+

Akár a játékos vagy grafikusan - a hogy a díszes motívumok, melyik van-hoz felajánl a holografikus köröm matrica a nail art minden esetben különleges. A matrica motívumok is egyénileg és teljesen után a köröm kérésre megoldható. A hologram Matricák egyszerűen ragasztott, és végül zárt.

Így a szakmai köröm művészet illik a köröm matrica hologram, aki a dolgokat, hogy a catcher, a szöget kell maga tökéletesen a jelenet használható. Ehhez szükség a szokásos alapos előkészítés. Természetes köröm az ápolt, fényes majd gondosan, a A választott szín festett, modell helyzetét körmök a, és a végén színezett. A kis most a tiszta és száraz köröm lemez Köröm matrica helyezkednek el. Az egyes motívumokat is, a fuvarozó fólia húzott, és elhelyezni a köröm. Megvan a maga helye, minden köröm matrica óvatosan nyomja meg a felelősség történik. Tartósan szép köröm design és hosszú tartalmazó létrehozása végén lezárt. Ez sem lehet Felső réteg vagy használt tiszta lakk.

Visszajelzés
+

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi