A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Nailart / Nagelfolien
Köröm fólia - arany -, nemes és elbűvölő köröm művészeti előadások
Az illusztráció eltérhet
Részletek
+

Arany köröm fólia ideális, hogy a köröm gyors és a nézőknek a köröm. A design néz ki, teljesen más, mint a festék vagy color gel alkalmazása, számtalan módon kezelni a fényes fólia. A stílus is tökéletes, egy pecsétet létrehoz egy felső bevonat, vagy világos kabátot befejezni, és biztosítja a hosszú fényét, és a semmiből - és ütközés-ellenálló felület.
Köröm művészet létrehozásának a köröm fóliával - arany van a köröm felülete tiszta és mentes a zsír? Előtti tisztító, tisztító és Zellette ideális, ez biztosítja a tökéletes tapadását a fólia ragasztó. A ragasztót alkalmazni vékonyra, a köröm és könnyen szárított. Az anyag fordul a Milky a színtelen, a transzfer fólia lehet helyezni, és egy rózsafa bottal, vagy még egy spot örvény lenyom. Teljes száradás után a háttér könnyen el lehet távolítani, és az arany fólia ragyog a fémes csillogású. A felső réteg alkalmazott végleges, lezárt a köröm a célba, és növeli a fényes és a tartósság. A zselés Műköröm köröm művészet fólia használt, helyébe egy szerkezetét gél ragasztó. Megkeményedik a gél réteg, a köröm film behelyezése után is a végleges gyógymód az UV lámpa alatt.
Visszajelzés
+

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi