A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Nailart / Pailletten

Pailletten

Flitterekkel Pailletten Flitterekkel
küldő 0,28 € *
1,40 € / 100 g
Nailart flitter gyűrűk íriszhatás Pailletten Nailart flitter gyűrűk íriszhatás
1,38 € *
15,33 € / 100 g
Flitter Nailart gyűrűk Pailletten Flitter Nailart gyűrűk
2,98 € *
33,11 € / 100 g

A körömdíszítés művészetében szinte nincs olyan, amit ne lehetne valóra váltani. Bármi díszítheti a szép és különleges körmöt, és mint minden igazi művész a körömművészek is meglehetősen kreatívak, ha új lehetőség iránti kutatásról van szó. Számos természetes és mesterséges alapanyag áll rendelkezésre, és mindazt, amit jól fel lehet használni, valóban fel is használják. A körömdíszítés nem szokványos művészet, ugyanis az alapanyagok és segédeszközök hihetetlen sokféleségével dolgozik együtt, de csak korlátozottan van hozzá szükség technikai berendezésre és a legkisebb felületet is igazi műremekké képes változtatni.

A Nailart Flitterek majdnem úgy néznek ki, mint a flitterek, melyeket a trendi nők az igényesen kialakított textíliákról már ismerhetnek. Amit a ruhára felvarrnak, azt természetesen kisebb kivitelben a körömre is fel lehet tenni. A Nailart Flittereket a még meg nem száradt lakkba vagy a még meg nem szilárduld UV zselébe kell helyezni, és a megszilárdulás során stabilan összekapcsolódnak a körömmel. Tartósak és csodálatosan csillogó hatást varázsolnak körmére. A flitterek nem csak számtalan visszafogott, élénk, szivárvány- és csillogó és matt színben kaphatóak, hanem fémes árnyalatokban és egyszerű fehérben is. Szeretnénk Ön meghívni, hogy nézzen körül választékunkban. A flitterek természetesen minden szempontból megfelelnek az európai szabványnak, közvetlenül a gyártótól származnak és meglehetősen strapabíróak. Mert a művészet a körmön csak akkor okoz örömet, ha hosszan tart. 


Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€