A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Nailart / Glitzer Puder
Nailart lézer csillámpor - modellezés sokszínű csillámpor
Az illusztráció eltérhet
Részletek
+

Csillogó köröm design nail art lézer csillámpor varázsol. A ragyogó fényes csillogó részecskéket is használható az akril, valamint a gel modell helyét. A speciális effektusok a színek keverednek és elszórt minták, vagy finomra elosztani a köröm. A végső pecsétet biztosítja a tartós és fényes, a kész modell helyét.
A csillogó részecskéket a lézer csillámporok különösen finom, rendkívül átláthatatlan és lehet használni, mint a modellezés során változatos. A Műköröm áll, mint rendesen, alapozó és alapozó gél alkalmazása a természetes köröm polírozott formában. Az első edzés után a zselé réteg por közvetlenül a réteg verejték terjedésének vagy kreatív Streumustern fénylik. Majd játszani a többi réteg a szerkezet, a zselés köröm. Hasonló eljárás abban az esetben, akril minta, itt ül a CSILLÁM részecske belsejében a modell helyzetét és ragyog, és csillogó. A végső pecsétet a felső réteg biztosítja az akril, mint a zselés köröm maximális fényét és hosszan tartó védelmet a köröm.


Visszajelzés
+
Összes értékelés
4
Áttekintés
5
1
4
0
3
1
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi