A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Nail Art / Fénylik por
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Fénylik por

A legfinomabb színárnyalatok, legapróbb csillogó díszek, és a színek végtelen gazdagsága: minden művész erről álmodik. A körömdíszítés művészet a legkisebb felületen, testművészet, és nem utolsósorban ékszer. És múlandó, ez adja a különleges varázsát a költségesen elkészített körmöknek. A műkörmöket egy sor különböző anyaggal lehet díszíteni, bármilyen öltözethez vagy alkalomhoz lehet őket igazítani és csodálatosan néznek ki. Ön is álmodozik néha arról, hogy a csillagos ég szikrázását a csodaszép körmei adhatnák vissza, megörökítve a természet szépségének e pillanatát, hogy legalább egy kis időre magával vihesse? A csillámpor megadja önnek a lehetőséget. A finom csillámló por otthon vagy a körömszalonban könnyedén beledolgozható a műkörömbe vagy felvihető a természetes körömre. A csillámport egyszerűen a még meg nem száradt körömlakkra kell szórni és a lakk száradásával együtt rögzül. A csillámpor sok különböző színben kapható: egyszínű és vegyes, szivárványszínű, neonszínű, fluoreszkáló, fehér, metál, arany, ezüst, egyszerű fehér, csillogó vagy matt színekben. Egy nő életének különösen ragyogó pillanataira!

Kiváló minőséget és korrekt árakat garantálunk Önnek (lépcsőzetesek az árak, ugyanis a csillámporból is lehet nagyobb mennyiséget rendelni jutányos áron). A csillámpor közvetlenül a gyártótól származik.


Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi