A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Nailart / Piercings und Einleger

Piercings und Einleger

Köröm művészet motívum lefedések Piercings und Einleger Köröm művészet motívum lefedések
küldő 0,36 € *
18,00 € / 100 g
Nail art Gyöngy nyaklánc Piercings und Einleger Nail art Gyöngy nyaklánc
küldő 0,38 € *
4,22 € / 100 g
Halloween nail art Piercings und Einleger Halloween nail art
0,60 € *
8,57 € / 100 g
Nail art matricák Piercings und Einleger Nail art matricák
3,45 € *
28,75 € / 100 g
Köröm művészet Piercing Gyűrűk Piercings und Einleger Köröm művészet Piercing Gyűrűk
0,29 € *
2,90 € / 100 g
Piercing köröm fúró Piercings und Einleger Piercing köröm fúró
2,95 € *
5,90 € / 100 g

A piercing szexi. Egészen különleges ékszer, melyek nem csak rajtunk, hanem a test részeként is hordható. Ezzel áttörjük testünk korlátait, beengedjük kívülről e ékszert, s általa kifelé is mutatunk egy keveset magunkból. A természetes határok a testünk, saját magunk és a külvilág közt elhomályosulnak, ez teszi a piercinget izgalmassá. Míg az átlyukasztott fülcimpák, orrcimpák és ajkak már hétköznapiak, vannak olyan piercingek, amilyeneket ritkán látni – eltekintve azoktól, melyeket a ruha elfed. A körömbe is lehet piercinget tenni. A természetes körmöknek ez árt, törékeny lesz miatta, de műköröm esetén a körömpiercingek nem jelentenek problémát.

Szeretettel meghívjuk, hogy nézzen alaposabban is körül a különböző Nailart Piercing lehetőségek között. A következő oldalakon tetszetős ékszereket talál, melyek teljesen fájdalommentesen behelyezhetők az átfúrt körömbe. Éppúgy fog találni klasszikus karikákat golyóvégződéssel, ahogyan azok már más testrészek piercingjeiről ismertek, mint ötletes kis függőket, melyeket egy kis karika segítségével rögzíthet körmén. A körömpiercingek odavonzzák a tekintetet, s ez érthető is. Ezért érdemes a kis ékszereket professzionális körömszalonban a körmére tetetnie, mert csak akkor néznek ki igazán szépen, ha biztosan és a köröm károsítása nélkül vannak felhelyezve.


Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€