A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
Több mint 150 LED gélek
3 év garancia az összes eszközt
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Nail Art / Csillogó szál

Csillogó szál

A sok kis kiegészítő, a különböző anyagok és a hozzávalók remekművé teszik a műkörmöt. Míg a természetes körmök érzékenyebbek, ha erősen kidíszítik őket, a műköröm esetén szinte minden lehetséges. Csilloghat, villoghat, lehet színes, díszíthetjük háromdimenziósan is és tehetünk bele piercinget. A műkörömre tehető ékszerek, csillogó díszek és kövek igényes művészetté teszik a körömdíszítést. Az egyedüli feltétel: a megjelenésének illenie kell viselőjéhez. Túl szép ahhoz a női kéz, hogy a nem megfelelően elkészített körmök elcsúfítsák. A köröm díszítésének igazodnia kell az egyén stílusához. Nem lehet túl kirívó, de túl egyszerűnek sem hathat. A Nailart Flitterszálak egyszerű kis csillámló szálak, melyek gazdagíthatják a műköröm díszítését.

A Flitterszálak teljesen ártalmatlanok az egészségre, közvetlenül a gyártótól származnak és a legnagyobb körültekintéssel készülnek. És egyszerűen alkalmazhatóak: a Nailart Flitterszálakat a még meg nem száradt lakkba vagy a még lágy UV zselébe kell belehelyezni. Még a körömépítés közben kerülnek felhasználásra. Ha a lakk vagy a zselé megszáradt, a flitter szálak is fixálva vannak. Nem akadályoznak minket a mindennapokban, mert szinte teljesen eltűnnek a műkörömben – a körömszalonokban gyakran találkozhatunk velük az előre gyártott körmökben. Az egyszerű szálak sok színben és kivitelezésben kaphatóak, létezik egyszínű, csillogó, szivárványszínű, metálos fényű, és vegyes színekben.


Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€

nded nemzetközi