A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
Több mint 150 LED gélek
3 év garancia az összes eszközt
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Nail Art / Alakzatok
Nailart pókháló - szokatlan formájú, szép köröm

Részletek
+

A Nailart állítja be pókháló finom hálózat szerkezetét, a köröm. Teljes borító díszíti, vagy együtt a francia stílus bájos hatásokat lehet elérni. A hálózat alakzat lesz vágva, és építeni a modellezés az akril vagy zselés.
Ehhez a természetes köröm a szokásos módon készül. Alkalmazása után a primer, a primer és a kapcsolati réteg a természetes köröm festés előtt védelméről, egészül ki a köröm zselés további rétegek egyik pókháló. Az alakzatok keményedik a gél, és üljön a stabil és jól védett, belül a modellezés. A pók hálójában lehet használt-val átlátszó vagy színes modell bélés anyagok, attól függően, hogy a kombináció diszkrét effektek merülnek fel. Is, mikor modell helyét anyag akril alkalmazásának jár el. Kész minták a Műköröm. Arra a következtetésre jut a zárolási réteg, például, a felső réteg. Gyógyító és tisztító tisztítás után van a modell helyzete köröm magas és hosszan tartó fényes és rögtönzött és break-zárt.

Visszajelzés
+

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€

nded nemzetközi