A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Köröm kiterjesztések / Stiletto tippek
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016

Stiletto tippek

Stiletto Köröm és hatékony körmök, stiletto tippek vagy sablon

Hírességek teszik: stiletto köröm most teljesen összhangban van a tendencia, és a rendkívüli köröm körmök díszítik. A speciális optika-Műköröm, amely stiletto tippek vagy sablonok készülnek, ideiglenes tákolmány egy kitűnő alak, egyszerű design, és biztosítja az meglepett, hogy fantasztikus kilátást. Az extravagáns alakú a köröm, a nail art elemeket nded válogatott, hatása gél vagy a hatását az UV körömlakk hozzá, miniatűr alkotások a memóriában maradnak.

Műköröm stiletto köröm elülső végpont neve egy pont. Ez a tipp lehet finom, attól függően, hogy a kérelmet, vagy rendkívül alakult. A tökéletes körmök szolgálja stiletto köröm tippek, amelyek a képernyőn, és a természetes köröm köröm ragasztó rögzíteni. -A ' is lehetséges-hoz használ egy különleges hegyes alakú sablon, amely arra szolgál, mint egy sablon art köröm akril, üvegszál, vagy gél. Mindenesetre a köröm a szokásos rétegek, tisztességes anyag edzett, és díszítik a kívánt nail art. Stiletto köröm lehet nagyon éles és nagyon különösen feltűnő design. A mindennapi több tűsarkú alkalmasak, hanem azért, mert amit könnyen előad minden tevékenység.

Jól ápolt kezek és gondosan előkészített természetes köröm is az alapja a szép stiletto köröm, amely tartósan a Műköröm tartani. Az első lépésben a természetes köröm nyújtják be, a érdesíteni és a puffer, és a kötés ügynök, bevonva az úgynevezett Primer tűsarkú gel modellezés. Egy vékony réteg alapozó gél jön a szárított állapotú primer. A bázis kabátot UV vagy LED fény gyógyítható, és a köröm fejlődésének alapját képezi. Attól függően, hogy az eljárás stiletto forgalomba tippek sablon vagy a gyilok, és a köröm az alkotott. A tervezési minták a szokásos lehetőségek rendelkezésre állnak. Így lehet a köröm a francia stílusú, fantasy nail art vagy egy sima festett világos színű Műköröm vagy fémhatású tervezték.

Mint egy eszköz a design a stiletto heels, amit vette a nevét az olasz stiletto, egy nagyon éles tű fegyvert is gyakran sablonok segítségével. A rugalmas stiletto modellezési rajzsablonok lehet használni az akril vagy gél, és mintegy a hegyét az ujját. A sablon a stiletto köröm alakú, a köröm gyógyítható, a sablon könnyen eltávolítható. Stiletto köröm tippek egy másik népszerű változat készítésére csipke köröm alakját. Ezek a rendelkezésre álló és ragasztott a megfelelő méret a természetes köröm, köröm ragasztó-féle és mintázatok anélkül. Majd a szokásos módon kell feldolgozni a köröm.


Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi