A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
Több mint 150 LED gélek
3 év garancia az összes eszközt
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Köröm kiterjesztések / Festékszóró tippek

Festékszóró tippek

Festékszóró tippek köröm művészet

A természetes körmök érzékenyek és nem mindig olyan szépen nőnek, mint amilyenre egy kifinomult nő vágyik. Sok körömápolási termék tönkreteszi a bőrt és a körmöt, kiszárítja a szöveteket és töredezetté válik a köröm. Ez igen bosszantó, és tulajdonképpen nem kell, hogy így történjen – mert a kéznek nem szabadna kárt szenvednie. Amennyiben óvni kell a körmöt de ennek ellenére jól kell kinéznie, akkor a műköröm a tökéletes megoldás. A Nailart Tipek (ez a szakkifejezés a műköröm alapformájára) minden elképzelhető méretben és formában léteznek és egyénre szabottan lehet őket alkalmazni. Lakkok, pecsétek, matricák és díszek gondoskodnak róla, hogy tipek személyes kívánságainak eleget tegyenek. Minden, ami a természetes körmök esetén lehetséges, a műkörmökön is az. Katalógusunkban különböző típusú műkörmöket talál, kis kiszerelésben csakúgy, mint kedvezményes nagycsomagolásban, amit már a körömszalonokból ismerhetnek, valamint a hozzájuk illő rendszerezőket, melyek rendet teremtenek személyes kis körömszalonjába otthon.

Egy különös módját képviselik a körömművészetnek a Nailart Airbush Tipek. A már kész tipek lehetnek egy- vagy többszínűek, tündökölhetnek csíkosan, virágokkal, pillangókkal vagy egyéb motívumokkal. Tökéletesen megalkotott körmök, melyeket otthonában egyszerűen felhelyezhet, ha beleszeret egy motívumba.


Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€

nded nemzetközi