A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
Több mint 150 LED gélek
3 év garancia az összes eszközt
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Kezdő Szett / Gél szett
Vylet Nails Probléma köröm készlet - UV zselé

Részletek
+

Aki nem tud róla? Az egyik, vagy más ügyfelek számára volt valaha, hogy a köröm nem felelt meg, vagy gyorsabb, mint vet fel újra más ügyfelek. Ez gyakran a helyzet, amelyben Art köröm, modellezés, ha a Tanács nem megfelelően csatlakozik a természetes köröm köti össze. Különösen ezek úgynevezett problémás köröm vevők szempontjából a köröm modellezés szenved, mi a Vylet-nails probléma köröm Set - UV zselé, kifejlesztett kizárólag a házunkban, a tartományban. Ez az UV gél készlet, csak minőségi termékek szerepelnek, a minden, a legmodernebb technológia és fejlesztés az UV gél alkalmazása vannak. A legújabb nail design UV zselé technológiák most is lesz garantáltan 100 %-os felelősséget a körmök. A terméket, a kezdő szett a probléma mindenféle köröm körmök lehet alkalmazni. Vannak a Nail art dekorációk és tervek korlátlan kreativitás Ezek a termékek használata. Ez a szett tartalmaz tartalmaz: - Vylet - nails revolution alapozó, típus: 15ml - Vylet-nails revolution, típus: 15ml - Vylet-nails revolution építő zselé, típusú kötés: rose - 15 ml - Vylet-nails revolution francia tiszta gél, írja be: fehér 15ml - Vylet-nails revolution-tömítés gél, típus: 15ml - UV zselés köröm tervezési modellezés guide - Műköröm UV zselé hiba miatt listája meggyőzni, hogy ez kiváló minőségű Stúdió minőségű terméket, és meglátod, a vásárlók akarat ad ön ez Köszönöm.

Méretek
+

0.154 Méter (m)
0.172 Méter (m)
0.057 Méter (m)

Pecsét
+

UV alkalmas

Tökéletesen tartós és ellenálló körmök építése UV zselével és a megfelelő kellékekkel: Az UV zselék számos különböző színben és állagban kaphatók, és 120 másodperc alatt kötnek meg UV-lámpa vagy CCFL (hidegkatódos fluoreszcens) lámpa segítségével. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak az UV zselék használatához.

LED alkalmas

A LED zselék és a megfelelő kellékek használatával időt takaríthat meg a körömépítés során: A LED zselék 30-90 másodperc alatt kötnek meg LED-lámpa vagy CCFL-lámpa segítségével, vagy 120 másodperc alatt a megszokott UV-lámpa alatt; leoldhatók, és nem kell lereszelni azokat. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak a LED zselék használatához.

savmentes

Ön allergiás, mégsem akar lemondani a szép körmökről. Akkor használjon egyszerűen savmentes gélt, amely allergiások számára is megfelelő.

Visszajelzés
+

Összes értékelés

4

Áttekintés

5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€

nded nemzetközi