A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
Több mint 150 LED gélek
3 év garancia az összes eszközt
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Kezdő Szett / Gél szett
NDED UV zselé Szakmai utántöltő szett

Részletek
+

A jó anyag a köröm modellezés alapvető. Mint az elején a sok szükséges köröm tervező karrier Indulócsomag különösen alkalmasak. UV gél készlet szól minden más kiegyenlített, mire szükség. Az UV lámpa, de ez még Anyag, hogy kimerült, mi NDED UV gél Pro utántöltő készlet jól alkalmas. A kiterjedt készlet fog kapni valaha egy 5 ml-es edénnyel Francia zselé puha fehér Francia zselé rózsaszín tejes, építő zselé rosé és a Légtelenítés gél. Ehhez, akkor kap 1-fázis-építő zselé közepes viszkozitás méretben a jobb a primer 15 ml-t, a felelősség. A tökéletes modellezés lehet a bázis kabátot, 15 ml, a köröm tisztább 100 ml különleges Nem hiányzik, ecset tisztító 100 ml-re és a szakmai Studio ecsetek. A a Tiplöser is helytelenül ragasztott tippek terjedő méretben 100 ml-es gyengéd el kell távolítani. A készlet egy szerepkör 500 párna, kerekített tíz banán fájlokat-ban egy finomság 180 / 100, két buffer csiszolás tömb öt tipp ragasztók, egy méret-ból 3 g és a köröm a bőr olaj 15 ml. Kínálunk, azt tapasztalja, hogy gyártó és A kiváló minőségű terméket, amelyek az élvonalbeli kutatás. Hisz minket, és magad ezzel a mi Szolgáltatás.

Méretek
+

0.22 Méter (m)
0.288 Méter (m)
0.164 Méter (m)

Pecsét
+

UV alkalmas

Tökéletesen tartós és ellenálló körmök építése UV zselével és a megfelelő kellékekkel: Az UV zselék számos különböző színben és állagban kaphatók, és 120 másodperc alatt kötnek meg UV-lámpa vagy CCFL (hidegkatódos fluoreszcens) lámpa segítségével. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak az UV zselék használatához.

savmentes

Ön allergiás, mégsem akar lemondani a szép körmökről. Akkor használjon egyszerűen savmentes gélt, amely allergiások számára is megfelelő.

Visszajelzés
+

Összes értékelés

4.3125

Áttekintés

5
6
4
9
3
1
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€

nded nemzetközi