Hitelesített online shop
A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
3 év garancia az összes eszközt
Több mint 150 LED gélek
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Kezdő Szett / Gél szett
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
A az UV gél starter kit a NAIL-EON kezel minden köröm-modellezés
Részletek
+
Készség és gyakorlat tartozik egy köröm modellezés megfelelő felszerelés. Különösen az elején a karrierjét, mint egy stylist, / a kell sok berendezések, amellett, hogy az UV izzó aggódott. Starter-vel egy UV gél készlet a tökéletes jogot, hogy minden helyen, amit szükséged van. Nem számít döntheti el, hogy a körmök otthon vagy a mobil Köröm szalon akar szeret-hoz használ mi NAIL-EON UV zselés kezdő készlet ideális mind. Kapsz egy tükrözött a kiterjedt készlet UV-fény egység, amely egy 3-perces időzítéses gyógyító és 9 Wattos 4 x lámpa van. Természetesen, az összes szükséges UV zselék, az egy 5 ml-es üveg ezáltal. Alapozó gél rose épület gél, fehér Francia zselé, és a záró zselé létrehozhat egy gyönyörű francia minta helyét. A a Módra köröm hosszabbitási szolgáltatások, valamint a Profi tipp doboz teli 100 tipp Nail glue 3 ml tartalmú. Eszközök nem természetesen is kell Ezért hiányoznak, kap egy krómozott szakmai tip vágót, ecsettel, 2 csak szakmai Studio fájljairól a Granulálás 100 / 180, a puffer csiszolás blokk öt rózsafa botokkal és 1 x 500 darab párna. 100 ml-es köröm tisztább Különleges a jobb tapadás a primer és egy részletes modellezése Utasítások teszik teljessé a kínálatot. Kínálunk, akkor nem csak a tapasztalat gyártó, de termékeink legmagasabb minőségét is. Ez az átfogó készlet mentése! Ön a Szolgáltatás és termékeink megsemmisítjük.
Pecsét
+
UV alkalmas

Tökéletesen tartós és ellenálló körmök építése UV zselével és a megfelelő kellékekkel: Az UV zselék számos különböző színben és állagban kaphatók, és 120 másodperc alatt kötnek meg UV-lámpa vagy CCFL (hidegkatódos fluoreszcens) lámpa segítségével. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak az UV zselék használatához.

savmentes

Ön allergiás, mégsem akar lemondani a szép körmökről. Akkor használjon egyszerűen savmentes gélt, amely allergiások számára is megfelelő.

Visszajelzés
+
Összes értékelés
4.4898
Áttekintés
5
29
4
16
3
3
2
1
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi