A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
Több mint 150 LED gélek
3 év garancia az összes eszközt
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Kezdő Szett / Gél szett
Köröm minta helyét alap részére haza: UV gél starter set-ügyben

Részletek
+

Úgy döntött, hogy otthon Műköröm modell és, de nem nagyon tudja, mi minden kell? Is hiányzik a köröm modellezés működésének pontos ismeretek? Ne aggódj, biztosítunk, hogy Ön egy NAIL-EON UV gél Starter Kit esetben kínálnak, beleértve a részletes használati utasítás a gel modellezés. Van hely ebben a multi funkció esetben alumíniumból, az összes fontos anyag, hogy a alapvető berendezések tartoznak. Ráadásul egy UV-lámpa, amely részben tükrözött, 4 x 9 w-os fénycső és a színek ezüst vagy fehér elérhető, található további tartozékok, abban az esetben: egy nail tisztító 100 ml tartalom, 1 puffert, 3 g köröm ragasztó, UV-1 fázis gél 15 ml-es, egy profi fájl csak 180-as csiszolópapírral / 100, egy csomag 5 rózsafa pálcika, kefével, hogy a modellezés a gél és 50 tippek minden 10 ujjal méretben. Ez teljes Starter Kit újítsa meg magad vagy egy barát, habozás nélkül, a természetes köröm, vagy csak erősíti. Az utasításokat a Kit magyarázza a teljes folyamat a kezdetektől. Még te már nem az egész anyag külön-külön össze, ehelyett elvonni a UV gél készlet köröm stúdió-minőségű hangot.

Pecsét
+

UV alkalmas

Tökéletesen tartós és ellenálló körmök építése UV zselével és a megfelelő kellékekkel: Az UV zselék számos különböző színben és állagban kaphatók, és 120 másodperc alatt kötnek meg UV-lámpa vagy CCFL (hidegkatódos fluoreszcens) lámpa segítségével. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak az UV zselék használatához.

savmentes

Ön allergiás, mégsem akar lemondani a szép körmökről. Akkor használjon egyszerűen savmentes gélt, amely allergiások számára is megfelelő.

Visszajelzés
+

Összes értékelés

5

Áttekintés

5
7
4
0
3
0
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€

nded nemzetközi