Hitelesített online shop
A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
3 év garancia az összes eszközt
Több mint 150 LED gélek
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Kezdő Szett / Gél szett
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Euro-Line Szakmai gél szett
Részletek
+
Ezek a magas elvárások a köröm zselék, és ezért még mindig keresi a jobb? Önnek kellene is Köröm zselék, hogy alkalmas az emberek-val allergiák? Megáll, akkor ez pontosan jobb. Az Euro-line szakmai gél szett volna után találtak Keres. Először is ez UV gél készlet minden tartalmaz négy köröm design gélek 15 ml ugyanaz a gyártó, a tartósság, a Modellezés játszik fontos szerepet. És másrészről, ők is alkalmas Allergiamentes. Ha előkészítette a köröm eddig, írja be a megfelelő primer a természetes köröm felületre, és csinál ez jól száraz. Akkor lehet kezdeni a primer gél alkalmazása. Hagyja, hogy Ez a réteg a fényben egységet gyógyítására megkeményedik, és működik, akkor eltávolítása nélkül a réteg a verejték folytatódott az épület gél. Gondolok rá, mint a C-görbe kialakítását. A kötési idő után lehet Mosoly egy vonalat húz az a Francia zselé, és ez ismét UV-fényben Hagyja, hogy a. Ezután távolítsa el a réteg a verejték egy tisztább. Ha szükséges, hogy egy finom reszelővel vagy a fájl kisebb szabálytalanságokat puffer el és hordod szakmai tömítő zselé, mint egy célvonalat euro, amely Hogy a köröm fényes. Ne várjon tovább, és annak érdekében A starter beállított top minőségű termékek a legjobb Köröm stúdió-minőségű hangot.
Méretek
+
0.17 Méter (m)
0.164 Méter (m)
0.103 Méter (m)
Pecsét
+
UV alkalmas

Tökéletesen tartós és ellenálló körmök építése UV zselével és a megfelelő kellékekkel: Az UV zselék számos különböző színben és állagban kaphatók, és 120 másodperc alatt kötnek meg UV-lámpa vagy CCFL (hidegkatódos fluoreszcens) lámpa segítségével. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak az UV zselék használatához.

LED alkalmas

A LED zselék és a megfelelő kellékek használatával időt takaríthat meg a körömépítés során: A LED zselék 30-90 másodperc alatt kötnek meg LED-lámpa vagy CCFL-lámpa segítségével, vagy 120 másodperc alatt a megszokott UV-lámpa alatt; leoldhatók, és nem kell lereszelni azokat. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak a LED zselék használatához.

savmentes

Ön allergiás, mégsem akar lemondani a szép körmökről. Akkor használjon egyszerűen savmentes gélt, amely allergiások számára is megfelelő.

Visszajelzés
+
Összes értékelés
4.666666666
Áttekintés
5
2
4
1
3
0
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi