A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Nagelsets /

Farbgel Sets

A színes zselé készletek nded üzlet általában az UV színes zselé, melyik van elérhető mint egy egyes cikk. Mivel a csere, az egyes termékeknél a készlet igazi egyszerű és minden szín mindig teljesen rendelkezésre állnak. Ugyanaz a textúra a különböző színek vagy ugyanazon szín különböző textúrával kombinációja a különösen izgalmas. Tehát van nail art hatások, amelyek csak feltár azok megkülönböztető képességgel, és hogy bizonyos valami a második pillantásra. A hasonlóság az árnyalatok hangsúlyozzuk sokfélesége és az eredmény egy izgalmas mű minden köröm. Különösen vicces, és a leghatékonyabban úgy viselkedik, amikor az egyes színek a színes is osztják a ritmus, a köröm, vagy állítja. Szóval egy színes teljeskörű, mix, ami teljesen más, és még közös elemek minden köröm.
 
Színes zselé készletek még mindig az ideális kezdőcsomagot kezdőknek. Különböző színek kiválasztását megkönnyíti az első kísérlet, a közepes viszkozitás színes zselék, amelyek emellett a méz, és függetlenül a sima különösen alkalmas. Az előnye, hogy ezek a gélek: kiküszöböli a bonyolult bejelentési munka, amely rendelkezik jó néhány akadály, főleg a kezdőknek, a köröm design. A kijelölés a nded boltban tartalmaz színes zselé készletek nded tartományban, valamint a prémium-kombinációk eljáró különösen elegáns Műköröm.
Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€