A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Nagelsets / Pediküre Sets

Pediküre Sets

YOUMAXX pedikűr készlet Pediküre Sets YOUMAXX pedikűr készlet
küldő 3,73 € *
NAIL-EON akril és kutikula fogók Pediküre Sets NAIL-EON akril és kutikula fogók
5,45 € *
16,03 € / 100 g
NAIL-EON UV gél készlet Pediküre Sets NAIL-EON UV gél készlet
küldő 38,41 € *
YOUMAXX pedikűr lábujj elválasztó 12 pár Pediküre Sets YOUMAXX pedikűr lábujj elválasztó 12 pár
küldő 2,58 € *
6,29 € / 100 g
YOUMAXX pedikűr készlet 5 in 1 Pediküre Sets YOUMAXX pedikűr készlet 5 in 1
4,49 € *
-45%
Akril és körömbőr fogók Pediküre Sets Akril és körömbőr fogók
6,45 € *
12,90 € / 100 g
YOUMAXX Pedikűrpapucs 12 pár Pediküre Sets YOUMAXX Pedikűrpapucs 12 pár
küldő 9,95 € *
6,07 € / 100 g
YOUMAXX pedikűr készlet 4 in 1 Pediküre Sets YOUMAXX pedikűr készlet 4 in 1
3,48 € *
-45%
YOUMAXX pedikűr készlet 3 in 1 Pediküre Sets YOUMAXX pedikűr készlet 3 in 1
2,04 € *
-45%

Fenn tetőtől talpig. Ez a jól ismert mondás nincs teljesen implementálva sok esetben. A lába a leg--bb fontos, sajnos gyakran túl erősen elhanyagolt testrészek. Míg az általuk minket megbízhatóan sok éve, lehet szorítani a szűk és rosszul szellőző cipő és nem petyhüdt, még a nagy hangsúlyozza még hosszú. Lábápolás, ezért nagyon fontos.

Míg a Podiatrist foglalkozik elsősorban az egészségügyi szempontokat a lábápolás, a mi lábápolás Műköröm biztosítja a tiszta és szép láb a kozmetikai mező határozza meg. Különösen a körmöket szakmailag fenn az eszközöket, mi gond készletek. Mellékletek állnak rendelkezésre, amelyek finoman szaruhártya és repedések eltávolítása.

A pedikűr a száj körül forog. Készlet tartalmaz minden a szerszámok amit van szükség egy professzionális manikűr, otthon vagy a köröm szalon a pedikűr. Fontos, egy erős marás minden olyan egység, amely nagyon rugalmasan használható számos cikket a fenti. Tehát-a ' lehetséges, hogy a körmök, kis erőfeszítéssel, vagy a lengyel. Különösen a gyakran nagyon vastag körmök a nagy lábujj lehet szelíd és hatékony formában. A lábápolás szállított határozza meg a gyakorlati, kemény tokban, például. Valamennyi komponens jól áttekinthető, helytakarékos és biztonságos tárolására, és könnyen lehet szállítani, ha szükséges. Ez bővült egy fontos és vonzó pontot, amely lehet egy igazi jól megkülönböztethető a tartomány például egy mobil köröm stúdió.

Amellett, hogy a köröm, maga is a bőr a láb lehet tartani különböző. Mindig ott van a bőrkeményedés kialakulása lábánál. Ez védelmet nyújt az olyan érzékeny bőr, például a bála vagy a sarok. A szaruhártya túl vastag, jön a könnyek és a fájdalmas változások. Lehet, hogy nem olyan messze, így a védőréteg rendszeresen el kell távolítani. Vágás mellékleteket, amelyek lehet szerelni a vágó, a felesleges bőr megbízhatóan eltávolítja. Egy későbbi footbath, például a paraffin fürdő is fenntartja a láb, és teszi őket, puha és rugalmas lesz. Hogyan határozza meg a lábápolás, különösen a nded online boltban láb paraffinos fürdők és egyéb termékek.

Böngészhet az online üzletünkben és foot care készletek és sok több termékek megkeresése az ellátás és a kozmetikai és a lábak, vagy a creative nail art a körmök! Minőségi termékek, széles és gyors házhozszállítás és tisztességes, hogy a még szórakoztatóbb kiválasztás, vásárlás és -használat cikkünket!

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€