A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Kezdő Szett / Köröm művész szett
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016

Köröm művész szett

Nailart gyémánt 3x6mm Köröm művész szett Nailart gyémánt 3x6mm
1,11 € *
-20%
Köröm fólia - ezüst Köröm művész szett Köröm fólia - ezüst
1,19 € *
-25%
Striper készlet Köröm művész szett Striper készlet
3,89 € *
Strassz doboz Köröm művész szett Strassz doboz
4,25 € *
Nailart szegecsek 50 db. Köröm művész szett Nailart szegecsek 50 db.
1,88 € *
-30%
Mozaik tippek Köröm művész szett Mozaik tippek
8,87 € *
Nailart gyémánt 3x6mm Lila Köröm művész szett Nailart gyémánt 3x6mm Lila
0,33 € *
-76%

Ki akar nem kellemetlenség, és össze az egyes komponensek creative nail art a boltból pontosan jobb-val a nail art határozza meg. A különböző színek különböző tervezési elemek összegzése a készletek úgy, hogy mindig új és egyedülálló összetételű. A tervezett körmök vannak a catcher, drágakő és a névjegykártyát a viselője és tervezték, ahol a nail art köröm-szalonok.

Megfelelő elemek különböző színekkel együtt a különböző köröm művészet készletek. Ezt alkalmazni, mint a köröm design, köröm művészet működik, szakmailag és koherens. Az alkalmazások és a kompozíciók lehetséges sok változatban, nincsenek határok, hogy a fantázia. Attól függően, hogy az elem használható ugyanabban az időben is a különböző készletek tartalmát. Így csillogó részecskéket neon tökéletesen gyűrű vagy flitterekkel, amelyek szintén használják a neon színek. Minden más részecskék vagy a csillogó stílus, a különböző formájú alakzatok kombinálhatók is egymással. Mivel egy egyedi kis táj, a köröm flitter választéka, butterflys és -pehely design, és ez minden bizonnyal a szenzációs a tekintetet. Attól függően, a színek és elemek lehet kiválasztani, hogy mérsékelt vagy is feltűnő köröm jön létre.

Aki helyek érték saját készítésű nail art, a színek, a készlet a ideális. Akár egy stroke a számtalan árnyalatú tartalmazó technológia használata köröm művészet toll vagy alkalmazása festék, egy ecset - készlet lehet keverni, jól egymással. A színes zselé készletek állnak rendelkezésre, például a pasztell vagy egyetlen múlttal alkalmasak létrehozására közvetlenül UV zselék köröm. Nail art, tehát könnyen lehetséges, a hang, az eredmény egy következetesen kerek dolog.

A nail art készletek boltunkban a magáncélú használatra, valamint a szakmai köröm szalon. Ott a készletek is nagyon népszerű, mert nem csak a teljes összeállítások, az ár is meggyőzte. Böngészés ebben a kategóriában, minden felhasználó gyorsan megtalálja azt, és úgy találja, a jobb körömápolás beállítása az adott követelmény a biztonság. Amellett, hogy a készletek egyéb felszerelések és kiegészítők a tökéletes köröm tervezési és hosszú tartós modell hely áll rendelkezésre, nded-Shop!

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi