Hitelesített online shop
A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
3 év garancia az összes eszközt
Több mint 150 LED gélek
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Kezdő Szett / Minta Szett
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Az első lépések az UV gel modellezés nagy kap UV teszt készlet,
Részletek
+
Indulócsomag tökéletesek, és az Köröm csak most kezdődött el. A minta készlet alkalmas arra, hogy próbálja ki az új termékek, vagy mi, azt még nem tudom. Ön kap a nagy NDED egyik mintavételi UV gél primer 15 ml-es Tartalom, a korsó 5 ml alapozó gél és 1-fázis-építő zselé közepes viszkozitás, valamint 10 válogatott francia tippek. Tehát tudod teszt a gélek. Vannak sok különböző zseléket, a piacon, de a Korántsem mindegy. A minőségi különbség lehet elég nagy, és Különböző kritériumok léteznek, miért valaki egy gél jobb cope mint-val akármi más. Mindig megtörténhet, hogy Ön-val a eddig használt gél nem tesz eleget, hogy száz százalékig. Szeretne idő megpróbál valami újat, de nem minden gélek egy szeretnék Vásárlás a nagy tartalom. Tégelyek, kevesebb elemet tartalmazó, akkor ezek a Ideális széles körben, hogy teszteljék, és megpróbál új gél. Mi az Ön számára legjobb minőségű termékek, a minden a legújabb state of the art készülnek. Trust mi Tapasztalatok a gyártó van, a termékek és a Szolgáltatás-hoz lenni teljesen lelkes és magabiztos.
Méretek
+
0.082 Méter (m)
0.101 Méter (m)
0.057 Méter (m)
Pecsét
+
UV alkalmas

Tökéletesen tartós és ellenálló körmök építése UV zselével és a megfelelő kellékekkel: Az UV zselék számos különböző színben és állagban kaphatók, és 120 másodperc alatt kötnek meg UV-lámpa vagy CCFL (hidegkatódos fluoreszcens) lámpa segítségével. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak az UV zselék használatához.

savmentes

Ön allergiás, mégsem akar lemondani a szép körmökről. Akkor használjon egyszerűen savmentes gélt, amely allergiások számára is megfelelő.

Visszajelzés
+
Összes értékelés
5
Áttekintés
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi