A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
Több mint 150 LED gélek
3 év garancia az összes eszközt
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Kezdő Szett / Minta Szett
NDED Minta akril készlet

Részletek
+

Előételek mindig a legjobb készletek vagy egy minta Próbálja ki a termékeket, hogy még mindig nem tudjuk, vagy az új jönnek a piacra. Aki dolgozott, például, csak a gél, de próbálja-e, és milyen jól tűri, akril, ez lehet tökéletesen a mi NDED akril, hogy minta. Akril minta helyét nincs UV lámpa szükség, mert erősíti az anyagot a levegő. Azonban sokkal több bejelentés munka esik, akril dolgozva. Ideig tart a modell akril helye magasabb, mint a gél. Akril köröm is keményebb, mint Gel körmök, könnyen törnek. Ez azonban végső soron mindig a kérdése a személyes preferencia, melyik rendszert választja. A kiterjedt készlet kapnak a tökéletes Felelősség a köröm design primer ragasztó 5 g akril por egyértelmű köröm design Akril folyadék 100 ml űrtartalmú, 10 köröm tippek. Ezzel Akril alap lehet dolgozni a teljes modellezés és Ellenőrizze, hogy a munka a akril. Csodálkozni fog, hogy mi egyedi eredményeket érhet el a készlet. A legmagasabb minőségű termékeket kínálunk. Trust mi régóta Tapasztalattal rendelkezik a gyártás, amely garantálja a a legújabb technológia által gyártott.

Méretek
+

0.15 Méter (m)
0.099 Méter (m)
0.044 Méter (m)

Pecsét
+

Levegőn száradó

Körömdesign szárítókészülék nélkül: Díszítse a természetes körmöket vagy a műkörmöket technikai eszközök nélkül, az áramellátástól függetlenül. Az ilyen pecséttel jelölt termékek eszközök nélkül, a levegőn száradnak.

Visszajelzés
+

Összes értékelés

4.75

Áttekintés

5
3
4
1
3
0
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€

nded nemzetközi