A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 49 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Kezdő Szett / Kézápolási Szett
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
Professional it köröm manikűr és pedikűr
Részletek
+

A bejelentés kézzel lehet néha nagyon időigényes, és fárasztó. A NAIL-EON szakmai köröm favágók - Elektromos Körömreszelő akarat készlet a bejelentés munkáját jelentősen leegyszerűsödik. A vágó ujj - és karmok, a megfelelő formában lehet hozni. Egy időben a készülék kompenzálni egyenetlenségek, gél vagy akril köröm, és vágja le még a szaruhártya.

Először a NAIL-EON kell készíteni, szakmai köröm szettet vagy elektromos Körömreszelő nevű használatra. Ezt az eszközt a tápegység beiktatásával, és kapcsolódik a pedál. A köröm kézidarabot felszerelni a megfelelő router PIN-kódot, és végül is vezetékes egységen. A köröm Stúdió eszközök kínálja a kapcsol-hoz használ egy pecek kapcsol között a kéz és a láb pedál. Használ a fordulatszám-szabályozó, növelheti a marás sebességét akár 30.000 fordulat / perc. Is a szög vágó magas színvonalú szakmai köröm Kit a NAIL-EON, a manikűr és pedikűr olcsó online vásárlás a kezelőfej és lábfej pedál gyors előre- és visszatekerés. Szakmai szög cutter állítja be, a természetes körömre és Műköröm olcsó rend marógép. Kézikönyv és a videó a megfelelő technikákkal és Műköröm zselé körmök itt látni, és tanulni. Az akril körmök és a rost üveg körmök is nincs probléma részére ezek minőségi vágó minden szög a köröm Design Stúdió.

Ez garantált, 3 évig, és amellett, hogy a Tengelymaró gépek és maró kezelőfej tartalmazza a kezelőfej tulajdonosa, pedállal, öt különböző vágó fejeket és öt különböző övek csiszoló henger. Néhány kivételtől eltekintve minden nded vágó csapok a magas színvonalú szakmai készülékkel kompatibilisek. Csak bekezdések cikk 8053, 8077, 8078, 8132 és 8133 vágó csap nem tartoznak.


Visszajelzés
+
Összes értékelés
4.4839
Áttekintés
5
55
4
33
3
4
2
0
1
2

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi