A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Nagelsets / UV Nagellack Sets

UV Nagellack Sets

Tartós bevonatot, hogy nem lesz chip, a biztonság és a festékek a gél lakk szett lehetséges. A jó minőségű szén-dioxid-bevonatok tervezték, hogy tartsa még a köröm terhelés alatt, és biztosítja a hibátlan és szép felület hosszú ideig. A Színsémák, a készletek mindig új kombinációk hozhat létre, minden alkalomra van megfelelő UV körömlakk, a keze ügyében. Egyes blokkokban különböző mellékleteket tartozékok szerepelnek, úgy, hogy a teljes köröm modellezés a tartalom segítségével lehetséges.

Szén-dioxid-színes lakkok kínálnak számos előnnyel jár az alkalmazása. Minőségi UV lakkok könnyen feldolgozható és simán után húzza a saját maga által meghatározott viszkozitás rendezés. Így nincsenek Polírozó vagy őrlés, a köröm tökéletesen működik, kezdettől fogva, és hetekig. A szén-dioxid, a festéket a köröm teszi különösen ellenálló a mechanikus terhelések és egyéb hangsúlyozza. Ezen túlmenően, egy csábító fényes, amely hangsúlyozza, hogy a szín fényessége biztosítja a hibátlan szép köröm, hogy vonzza a figyelmet. A hosszú ideig eltartható, rétegesen gondos munkát igényel. Minden réteg külön-külön, az UV lámpa alatt kell gyógyítható. Az üvegrétegek száma attól függ, hogy a kívánt intenzitás, a szín és a design. A szén-dioxid-bevonatai közül a gél lakk szett nem keverhető egymással és a creative nail art hatások együttesen.

Kínálunk a különböző induló készletek online üzletünkben. Több UV színes festékek különböző koordinált árnyalatú, valamint egy részletes utasításokat mindig szerepelnek. Tetszés szerint a szett tartalmaz további kiegészítők, mint például UV izzó, egy eltávolító vagy párna. Is pufferek, fájlok, rózsafa botokkal és polírozás a különböző berendezések.

Mi az egyszerű alkalmazás starter készlet teszt szén-dioxid UV lakkok könnyedén. Május alkalmazva a gél bevonat a természetes köröm a modellezett akril vagy zselés köröm. A természetes köröm támogatásához a bázis kabátot ajánlott, védi a köröm színe megváltozik. A kötőanyag alatt alkalmazzák az alapozó gél biztosítja a jobb tapadás. A Matt színt körömlakk előnyeit egyesíti a körömlakkot és UV gél egy termék, és hosszú fényét, élénk színek és tartósságot ígérnek!

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€