A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
Több mint 150 LED gélek
3 év garancia az összes eszközt
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Kezdő Szett / Akril Szett

Akril Szett

Indító készlet köröm design akril készletek

Ha a köröm a hosszantartó terhelés révén már nem természetes pompájában tündököl, hanem fénytelennek, töredezettnek hat, akkor pihenésre van szüksége. Körömlakkok, zselék, körömlakklemosók és ragasztók tönkreteszik a körmöt, kiszárítják, károsítják – ami a megjelenésében jut kifejezésre. De nem kell, hogy ez a helyzet állandósuljon – a műköröm lehetővé teszi a köröm számára a pihenést, anélkül, hogy ápolatlannak ható körömmel kellene megjelennie a nyilvánosság előtt. A műköröm megkaphatja mindazt a színt, csillámport és díszeket, melyeket egyébként a természetes körömre tesznek fel. A műkörmöt egy vékony réteg ragasztóval a természetes körömre helyezik, úgy, hogy alatta az pihenni tudjon – emellett védve van a mechanikai hatásokkal szemben, mint például a mindennapi gépelés a számítógépen, a kasszán vagy hasonlókon. 

Az akril körmök szilárdabbak, mint a közismert zselés műkörmök. Akril porból és folyadékból állítják őket elő, ami ha már megszilárdult, stabil réteget képez a körmön és utána ugyanúgy lehet velük bánni, mint a természetes körömmel. Lehet formázni, kifesteni, piercinget tenni bele és ékkövekkel díszíteni. És szép hosszú körmöt varázsolnak mindaddig, amíg a természetes körömnek pihennie kell. 

A választékunk két szettet tartalmaz, melyek mindazt kínálják, amire az akril körömépítéshez szükség van. Az egyik szettet otthoni használatra állították össze, míg a másikat körömszalonok és professzionális körmösök számára. A műkörömépítésről szóló részletes útmutató teszi teljessé az ajánlatot.

A termékek nded E. K. nem tartalmaznak MMA (metil-metakrilát).

 


Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€

nded nemzetközi