A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
Több mint 150 LED gélek
3 év garancia az összes eszközt
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Kezdő Szett

Kezdő Szett

Striper készlet Kezdő Szett Striper készlet
3,89 € *
YOUMAXX pedikűr készlet Kezdő Szett YOUMAXX pedikűr készlet
küldő 4,69 € *
Nailart szegecsek 50 db. Kezdő Szett Nailart szegecsek 50 db.
1,88 € *
-30%
Köröm fólia - ezüst Kezdő Szett Köröm fólia - ezüst
1,19 € *
-25%
motívum köröm tippek Kezdő Szett motívum köröm tippek
küldő 3,95 € *
Nailart gyémánt 3x6mm Kezdő Szett Nailart gyémánt 3x6mm
0,95 € *
-20%
Nail art köröm díszítés fém Kezdő Szett Nail art köröm díszítés fém
küldő 3,89 € *
 Kezdő Szett
3,49 € *
Mozaik tippek Kezdő Szett Mozaik tippek
8,85 € *
A(z) nded LED kezdők Kezdő Szett A(z) nded LED kezdők
54,90 € *
nded meglepetés csomag Kezdő Szett nded meglepetés csomag
56,70 € *

Kérjük, válassza ki a megfelelő al-kategóriát Kezdő Szett:

Köröm művész szett
A gondosan összeállított köröm művész szett engedélyezi a köröm design új és kreatív változatban. A különböző készletek a köröm atribútumok szabadon kombinálhatók, és az extravagáns, hogy stílusosan a természetes és mesterséges köröm Műköröm megidézni. Az egyes elemek kombinációja összehangolt, hogy létrehoz egy harmonikus összbenyomást.
Kézápolási Szett
Manikűr mindent szükségesek a tiszta körmök szereplő egyszerűen állítja be. A gyakorlati készletek eszközök benyújtásával és polírozás, hanem azt is, hogy a vágás a körmök közé tartozik. A hatókör és a méret a válogatások, a szakmai köröm szalon, otthon vagy a gyors manikűr úton vannak.
Pedikűr Szett
Az egyik legfontosabb része a test, beállítja a láb care ellátást. Az intelligens válogatások tartalmaz mindent, ami szép és ápolt láb szükséges. A rendszeres használata a lábak megjelenés nem csak szép és gyönyörű, de köszönöm a erőfeszítés-val erős állvány és egy jó test érzés.
Gél szett
Óriási a választék az UV gél készlet, és vezetett gél indul prémium tartozékokkal állítja be, a kezdők és a köröm szalonok. UV zselé köröm tervezés indul szett tartalmaz minden termékek, amelyek szükségesek a szakmai köröm zselés és a LED. A termékek nded tartalmazhat no MMA (Methylmethacrylate)." Beállítja az...
Gél Lakk Szett
Ki akar-hoz elkerül összerakva a köröm design, egyedi alkatrészek terheli a gél lakk szett jobb az üzletünkben. A gondosan kiválasztott kombinációja szén-dioxid-bevonatok és különböző munkahelyi eszközök ideálisak kezdőknek. A szett tartalmaz a hosszan tartó színes bevonatok, többféle színben és kombinációk. Teljes borító, valamint a divatos nail art a természetes köröm is az új játszóteret.
Akril Szett
Ha a köröm a hosszantartó terhelés révén már nem természetes pompájában tündököl, hanem fénytelennek, töredezettnek hat, akkor pihenésre van szüksége. Körömlakkok, zselék, körömlakklemosók és ragasztók tönkreteszik a körmöt, kiszárítják, károsítják –...
Minta Szett
A műköröm készítése nem egyszerű és gyakorlottnak kell lenni hozzá. Aki bizonytalan benne, hogy valóban megszeretné-e tanulni a műkörömépítést, annak nem kellene rögtön egy nagyobb mennyiségű zselé- vagy akrilterméket tartalmazó drága szettet...

A Szettek mindazt nyújtják, amire a professzionális körömdizájnhoz szüksége van. A szettek ügyesen vannak összeállítva, hogy a kezdők is könnyen beletanuljanak a körömdizájn világába és minden alapanyag a rendelkezésre álljon. Másrészt a professzionális körömstúdiók üzemeltetői és hivatásos körmösök is megtalálják a számításukat: a felhasznált anyagok kiváló minőségűek és minden szempontból megfelelnek az európai szabványnak. A termékek nem hagynak kívánnivalót maguk után, közvetlenül a gyártótól származnak, ami által jó ár-érték arányt tudunk garantálni.

Katalógusunkban különböző Szetteket talál, ugyanis minden igényt figyelembe véve állítjuk össze a praktikus All-in-one készleteket természetesen. A Vylet-Nails terméksorozat zselé szettjei és akril szettjei mellett talál szettet zselé termékekkel a tól és akril termékekkel a tól a cég utántöltő szettjét és természetesen körömdizájn mintákat. A szettek tartalmaznak UV lámpát, időzítőt, valamint minden szükséges alapanyagot és eszközt. Jó minőségű, a többi alapanyaghoz illő tipeket, ragasztókat szintén adunk hozzá.  Így a szettek különösen kedvezőek mint első felszerelés újonnan nyílt körömszalonok számára. Mint választékunkból majdnem minden termékünk esetén, itt is érvényesek a lépcsőzetes árak, ami azt jelenti, hogy nagyobb mennyiség rendelése esetén kedvezőbb áron juthat a szettekhez mint egyedi rendeléssekkor.

A termékek nded E. K. nem tartalmaznak MMA (metil-metakrilát).


Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€

nded nemzetközi