A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Kezdő Szett

Kezdő Szett

YOUMAXX pedikűr készlet Kezdő Szett YOUMAXX pedikűr készlet
küldő 2,54 € *
Strassz rendezése stílusok Kezdő Szett Strassz rendezése stílusok
küldő 3,89 € *
YOUMAXX pedikűr lábujj elválasztó 12 pár Kezdő Szett YOUMAXX pedikűr lábujj elválasztó 12 pár
7,96 € *
19,41 € / 100 g
NAIL-EON UV gél készlet Főoldal Kezdő Szett NAIL-EON UV gél készlet Főoldal
küldő 24,25 € *
10,41 € / 1000 g
Akril és körömbőr fogók Kezdő Szett Akril és körömbőr fogók
küldő 7,27 € *
14,54 € / 100 g
NAIL-EON Profi UV zselé szett Kezdő Szett NAIL-EON Profi UV zselé szett
küldő 40,46 € *
NAIL-EON akril és kutikula fogók Kezdő Szett NAIL-EON akril és kutikula fogók
8,00 € *
23,53 € / 100 g
Strassz doboz Kezdő Szett Strassz doboz
4,78 € *
Striper készlet Kezdő Szett Striper készlet
6,33 € *
motívum köröm tippek Kezdő Szett motívum köröm tippek
küldő 3,22 € *
NAIL-EON UV Gel Starter Set a gyben Kezdő Szett NAIL-EON UV Gel Starter Set a gyben
30,13 € *
12,05 € / 1000 g
Köröm fólia - ezüst Kezdő Szett Köröm fólia - ezüst
2,07 € *
34,50 € / 100 g
NDED Minta UV gél készlet, nagy Kezdő Szett NDED Minta UV gél készlet, nagy
9,09 € *
60,60 € / 100 ml
YOUMAXX Pedikűrpapucs 12 pár Kezdő Szett YOUMAXX Pedikűrpapucs 12 pár
küldő 14,81 € *
9,03 € / 100 g
NDED Színes zselé PURE Kezdő Szett NDED Színes zselé PURE
15,47 € *

Kérjük, válassza ki a megfelelő al-kategóriát Kezdő Szett:

Köröm m?vész szett
A gondosan összeállított köröm m?vész szett engedélyezi a köröm design új és kreatív változatban. A különböz? készletek a köröm atribútumok szabadon kombinálhatók, és az extravagáns, hogy stílusosan a természetes és mesterséges köröm M?köröm megidézni. Az egyes elemek kombinációja összehangolt, hogy létrehoz egy harmonikus összbenyomást.
Kézápolási Szett
Manikűr mindent szükségesek a tiszta körmök szereplő egyszerűen állítja be. A gyakorlati készletek eszközök benyújtásával és polírozás, hanem azt is, hogy a vágás a körmök közé tartozik. A hatókör és a méret a válogatások, a szakmai köröm szalon, otthon vagy a gyors manikűr úton vannak.
Pedikűr Szett
Az egyik legfontosabb része a test, beállítja a láb care ellátást. Az intelligens válogatások tartalmaz mindent, ami szép és ápolt láb szükséges. A rendszeres használata a lábak megjelenés nem csak szép és gyönyörű, de köszönöm a erőfeszítés-val erős állvány és egy jó test érzés.
Gél szett
Óriási a választék az UV gél készlet, és vezetett gél indul prémium tartozékokkal állítja be, a kezdők és a köröm szalonok. UV zselé köröm tervezés indul szett tartalmaz minden termékek, amelyek szükségesek a szakmai köröm zselés és a LED. A termékek nded tartalmazhat no MMA (Methylmethacrylate)." Beállítja az...
Színes Zselé Készletek
A világ színes zselék biztosít számtalan árnyalatok és a sok különböző hatások. -A ' nem mindig könnyű eldönteni. Szettek color gel kap sokkal könnyebb. A készletek kombinálni színek és UV zselék, hogy illeszkednek egymáshoz - ez megkönnyíti a koherens nail art, vonzó hatása a köröm modell rétegek és biztosítja a piros szál, egy jó design, a zselés köröm igényeit.
Gél Lakk Szett
Ki akar-hoz elkerül összerakva a köröm design, egyedi alkatrészek terheli a gél lakk szett jobb az üzletünkben. A gondosan kiválasztott kombinációja szén-dioxid-bevonatok és különböző munkahelyi eszközök ideálisak kezdőknek. A szett tartalmaz a hosszan tartó színes bevonatok, többféle színben és kombinációk. Teljes borító, valamint a divatos nail art a természetes köröm is az új játszóteret.
Akril Szett
Ha a köröm a hosszantartó terhelés révén már nem természetes pompájában tündököl, hanem fénytelennek, töredezettnek hat, akkor pihenésre van szüksége. Körömlakkok, zselék, körömlakklemosók és ragasztók tönkreteszik a körmöt, kiszárítják, károsítják –...
Minta Szett
A műköröm készítése nem egyszerű és gyakorlottnak kell lenni hozzá. Aki bizonytalan benne, hogy valóban megszeretné-e tanulni a műkörömépítést, annak nem kellene rögtön egy nagyobb mennyiségű zselé- vagy akrilterméket tartalmazó drága szettet...

A Szettek mindazt nyújtják, amire a professzionális körömdizájnhoz szüksége van. A szettek ügyesen vannak összeállítva, hogy a kezdők is könnyen beletanuljanak a körömdizájn világába és minden alapanyag a rendelkezésre álljon. Másrészt a professzionális körömstúdiók üzemeltetői és hivatásos körmösök is megtalálják a számításukat: a felhasznált anyagok kiváló minőségűek és minden szempontból megfelelnek az európai szabványnak. A termékek nem hagynak kívánnivalót maguk után, közvetlenül a gyártótól származnak, ami által jó ár-érték arányt tudunk garantálni.

Katalógusunkban különböző Szetteket talál, ugyanis minden igényt figyelembe véve állítjuk össze a praktikus All-in-one készleteket természetesen. A Vylet-Nails terméksorozat zselé szettjei és akril szettjei mellett talál szettet zselé termékekkel a tól és akril termékekkel a tól a cég utántöltő szettjét és természetesen körömdizájn mintákat. A szettek tartalmaznak UV lámpát, időzítőt, valamint minden szükséges alapanyagot és eszközt. Jó minőségű, a többi alapanyaghoz illő tipeket, ragasztókat szintén adunk hozzá.  Így a szettek különösen kedvezőek mint első felszerelés újonnan nyílt körömszalonok számára. Mint választékunkból majdnem minden termékünk esetén, itt is érvényesek a lépcsőzetes árak, ami azt jelenti, hogy nagyobb mennyiség rendelése esetén kedvezőbb áron juthat a szettekhez mint egyedi rendeléssekkor.

A termékek nded E. K. nem tartalmaznak MMA (metil-metakrilát).


Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi