A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól

Ön Karrier

Az innovációnak és a kutatásnak köszönhetően nemcsak a világon a legnagyobb termékkínálatával rendelkezünk, de olyan saját fejlesztésű körömépítési termékeket és eszközöket kínálunk, amelyek a minőség és a termékbiztonság tekintetében messze megelőzik saját korukat.

Csatlakozz a csapathoz nded

A darabbér idegen szó számunkra; nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy munkatársaink elégedettek legyenek. Mindenki számit, függetlenül a beosztásától. Szeretne a nded csapat tagjává válni?

Saját Online Shop - a nded

Szeretne webáruházat nyitni, de nem tudja pontosan, hogyan fogjon bele, vagy milyen termékeket forgalmazzon. Engedje meg, hogy ezt a gondot levegyük a válláról. Lehetőséget adunk arra, hogy termékeinkkel sikeressé váljon.

Saját stúdiót - a nded

Ön szakképzett műkörmös vagy éppen annak készül, és szeretné művészi körömépítési munkáit megosztani a világgal. Ha így van, feltétlenül nyisson egy stúdiót. Termékeink és az általunk nyújtott támogatás segítenek Önnek álma megvalósításában!

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi