A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Choose 1 of 10 gifts from an order value over 49,00 €!
csúcstermékek
nded Hab a Fájl Feilen gerade nded Hab a Fájl
küldő 0,34 € *
Kozmetikai tégelyek, dupla fal Leere Behälter Kozmetikai tégelyek, dupla fal
küldő 0,40 € *
8,00 € / 100 ml
NDED Speciális tipp ragasztó Vorbereitung und Finish NDED Speciális tipp ragasztó
küldő 0,59 € *
29,50 € / 100 g
NDED előkészítő folyadék Vorbereitung und Finish NDED előkészítő folyadék
küldő 1,25 € *
25,00 € / 100 ml
NDED építő zselé Aufbaugel NDED építő zselé
küldő 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
NDED 1 fázis gél Phasengel NDED 1 fázis gél
küldő 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
NDED Körömbőr ellátás olaj Nagelpflege NDED Körömbőr ellátás olaj
küldő 0,95 € *
19,00 € / 100 ml
Francia UV zselé Frenchgel Francia UV zselé
küldő 1,95 € *
0,10 € / 100 ml
NAIL-EON LED/UV gél lengyel különleges alapréteg LED Gel NAIL-EON LED/UV gél lengyel különleges alapréteg
küldő 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
NDED akril színű por Acryl NDED akril színű por
küldő 1,95 € *
39,00 € / 100 g
Az áruház legújabb termékei
Műanyag fájl módosítása Nagelfeilen Műanyag fájl módosítása
küldő 0,25 € *
Változás fájl rozsdame Nagelfeilen Változás fájl rozsdame
küldő 1,95 € *
Bejelentés felület változó fájlok műanyag 10 csomag Nagelfeilen Bejelentés felület változó fájlok műanyag 10 csomag
küldő 2,45 € *
13,61 € / 100 g
nded

Öné a választás: mesés körmökhöz való több mint 6000 termék várja a felfedezését!

Szívélyesen üdvözöljük az első osztályú nails design termékek webáruházában. Cégünk, a Nail Design Exclusive Discovery – nded ® – a köröm minták, a műköröm és a körömzselé termékek vezető gyártója. Keresse fel online üzletünket, hogy termékeink fellelkesítsék, inspirálják és motiválják.

Műköröm termékek a szakma és a hobbi iránti szenvedéllyel

Függetlenül attól, hogy kezdő vagy profi, magánfelhasználó, körömstúdiót működtet, vagy önálló egzisztenciát akar felépíteni ezen a területen – az Ön szakértő partnerei vagyunk. Most az összes nail art kívánsága teljesül, mivel a több mint 6000-féle csúcsterméket tartó online shopunkban minőségi márkáink, mint a YOUMAXX, American Line, KONAD, Euro-Line, Vylet-Nails, Hartmann, Lavera, NAIL-EON, Promed és természetesen nded között egészen biztosan megtalálja, amit keres.

Több mint 150 ezer magánvásárló és 15 ezer céges ügyfél, köztük körömstúdiók és online üzletek bíznak már a szolgáltatásunkban, valamint szakértő tanácsadásunkban, amit bel- és külföldön nyújtunk kedvező áru termékeinkhez. Nálunk nincs minimális rendelési érték, ezért jelentős költségek nélkül készítheti el a zselés műkörmöket, varázsolhat akril műkörmöket, és díszíthet LED zseléből, akrilból vagy üvegszálas anyagból való műkörmöket igényes nail art alkalmazásával.

Shopunkban minden körömmodellezési technikához megtalálhatók az egyszerűen és jól feldolgozható műköröm zselék, motívumok és folyadékok.  A manikűrhöz is mindent kínálunk, ami trendi. Műkörömhöz és manikűrvágókhoz való tippjeinken kívül átfogó választékunkban megtalálhatók a kreatív körömmodellezés, a tökéletes műkörmökhöz való LED körömzselék, valamint műkörömkészítő szerszámok, mint például a nailart spot swirlök, akrilköröm-ecsetek, valamint minden, ami a francia körömmel kapcsolatos. Online shopunkban ezenkívül smink, kozmetikai, haj- és testápoló termékeket, parfümöket, műkörömdíszeket és piercingeket is talál. Körömstúdiójához való eszközök – egyedi készülékektől a stúdió komplett berendezéséig – ugyancsak kaphatók a nails design shopunkban.

Akár saját maga, otthon díszíti a körmeit, vagy önálló körömstúdiót, pedikűr- vagy manikűrszolgáltatást nyújt, e termékek közül sokról már nem kíván lemondani.

Meggyőző köröm minta minőség

Termékeink és szolgáltatásaink teljesítik a maximális minőségi igényeket, ami megbízható partnerünkké teszi a műköröm minták területén. Szolgáltatásunk minőségét és megbízhatóságunkat a Trusted Shops GmbH minőségi pecsétje bizonyítja. Valódi vevőértékeléseket és tapasztalatokat találhat eKomi profilunkban, ahol az aranyérmet vevőink pozitív véleményével szereztük meg.

A tökéletes műköröm elkészítésére alkalmas termékeink, amelyeket többek között az jellemzi, hogy a megkeményedést nem kíséri hőfejlődés, kivétel nélkül rendelkeznek tanúsítvánnyal, és nem tartalmaznak metakrilsavat, aminek köszönhetően a valódi körmöt nem támadják meg. Ezenkívül valamennyi körömápoló terméket az aktuális kozmetikai rendeletnek megfelelően állítják elő, és a biztonsági adatlapok a kozmetikai összetevők nemzetközi nevezéktana (INCI) alapján tartalmazzák az összetevőket.

Műköröm termékeinken felül 2013 óta Németországban natúrkozmetikai, sminktermékeket, parfümöket, valamint haj- és testápoló termékeket is forgalmazunk.

Mindez, valamint a TÜV Süd által bevizsgált készülékeinkre nyújtott hároméves jótállás az Ön megbízható, univerzális partnerévé tesz bennünket a műköröm minták és a kozmetika területén.

Nem szükséges, hogy minden kezdet nehéz legyen – oktatásaink segítenek Önnek

Gyakorlat teszi a mestert. De ehhez mi is hathatósan hozzájárulunk. Ha még kevés vagy semmilyen tapasztalata sincs a nails design területén és a körömmodellezésben, a jó útmutató fontos segítség a sikerhez vezető úton. Ezért a Google+ és a Facebook révén fotókat, képeket és köröm minta-gelériák útmutatóit bocsátjuk rendelkezésre. A Képzések/útmutatók menüpont alatt lehetőséget nyújtunk oktatási DVD-k megvásárlására, útmutatók díjmentes kinyomtatására és megrendelésére. Választékunkhoz emellett rugalmas körömtréner is tartozik, amelyen nyugodtan gyakorolhat.

Minőségi termékeink az Ön címkéjével vagy semleges csomagolásban

Első osztályú körömápolási termékek viszonteladásával szeretne foglalkozni, az nded saját márkastúdióját szeretné működtetni, vagy cikkeinket saját címkéjével akarja ellátni (úgynevezett private label), hogy saját stúdiójában alkalmazza, vagy saját nail shopjában kívánja forgalmazni? Mindez lehetséges, és egyáltalán nem okoz gondot. Szívesen támogatjuk ebben. Profitáljon a kereskedelmi részlegünkből, és takarítson meg akár 80 százalékot. Küldje el nekünk az iparigazolványát, és máris hozzáféréshez jut. Kívánságra szívesen szállítjuk a termékeinket címke nélkül is, hogy saját márkája alatt értékesítsen. Vagy pedig megtöltjük a tégelyeit és üvegjeit, és felcímkézzük az Ön címkéjével. Minden lehetséges! Szívesen ellátjuk átfogó és szakértő tanácsadásunkkal.

Útja az önálló körömstúdióhoz – támogatjuk ebben!

Elhivatottsága a köröm minták, a manikűr és a pedikűr iránt akkora, hogy a hobbiját szakmává akarja tenni, és saját egzisztenciát akar alapítani? Sok szerencsét ehhez a döntéshez! Ne csak saját magát, hanem a vendégeit is kényeztesse el gondos körömápolással és lábápolással, és alkosson professzionális zselés körmöket, műkörmöket és divatos köröm mintákat.

Lehetőséget kínálunk Önnek, hogy az egész világon működő partnerstúdióink egyikében képeztesse magát. Sajátítsa el professzionális és tapasztalt útmutatás mellett, hogyan hozhat létre saját maga művészi körmöket, hogyan modellezhet zselés és akril műkörmöket, miként alkalmazza hatásosan a körömlakkot, dolgozzon ki egyéni köröm mintákat, és beavatjuk a tökéletes francia manikűr titkaiba is. E megalapozott köröm minták-kiképzéssel elsajátította a szükséges tudást, hogy sikeresen induljon el az önállóság felé.

Már rendelkezik  nails design képzettséggel és átfogó tapasztalattal? Remek, akkor azonnal elindulhat. Nyisson pl. köröm minta-stúdiót szabadalmazott márkáinkkal, pl. American Line, Vylet Nails oder Euro-Line. Vagy legyen önmaga főnöke mobil körömstúdióval, manikűr- és műköröm-tanácsadóként, mobil lábápolási stúdióval, lábápolási iskolával, kozmetikai stúdióval, fodrászként vagy az nded termékeinek online bolti partnereként, és az idejét ossza be úgy, hogy a szakmát és a családot jól megszervezve fogja össze.

Tippünk az egzisztencia megalapításához: egy mobil stúdió megnyitása rendszerint kevesebb költséggel és akadállyal jár, mint egy helyhez kötött stúdióé. Egyrészt a stúdió berendezésén kívül a helyiség bérleti díját is be kell kalkulálnia. Másrész a mobil stúdiók bárhol engedélyezettek, és a vendégei számára nem szükséges parkolóhelyeket és WC-t rendelkezésre bocsátani.

Akármelyik változat mellett dönt is, tőlünk hathatós támogatásra és átfogó tanácsadásra számíthat. Az Ön részére nyújtott támogatásunk ugyanolyan egyéni, mint amilyen minden természetes köröm.

Körömshopunk különböző kategóriáiban megtalálja a körömmel, a körömművészettel és a köröm mintákkal kapcsolatos megálmodott termékeket A körömstúdió berendezései és a kozmetikumokat. Nálunk a függetlenségéhez mindent egy kézből kap meg!

Az UV zselé indulókészletek például komplett csomagokat kínálnak a körömmodellezés különböző csomagjaihoz. Tökéletes körmöket az UV-zselékkel és Színes zselékkel varázsolhat. A LED-zselék, mint például az Eltávolító zselé, körömmodellezés, Gelish körömlakk, körömlakkzselé műkörömhöz, UV-körömlakkok és nded cool zselék a megkeményedés idejét jelentősen, mindössze 30-60 másodpercre csökkentik. Ezt az előnyt az Ön vendégei is értékelni fogják.

Nem akar körömzselét modellezni, hanem az akriltechnikát favorizálja műkörmökhöz, amely több hétig problémamentesen, lenövés nélkül tart? Akkor a nails design shopunkban ugyanúgy megtalálja a szükséges termékeket, mint azokat, amelyekre akkor van szüksége, ha a körmeit saját maga akarja díszíteni. A többszínű Körömlakkoktól a manikűrtisztítókon keresztül, Köröm minta-eltávolító és Fertőtlenítőszerek minden körömhöz és zselés körömhöz, Körömtippek, ecsetek Tamponok, eszközök, szerszámok és tartályok a Nail Art átfogó professzionális választékot kínálunk az Ön számára.

 

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi