A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Nailart / Nageltattoos
Köröm tetoválás színes francia stílusú - színes köröm művészet a ragasztás
Az illusztráció eltérhet
Részletek
+

Szív és csillag boldog Regenbogenfarben ideálisak, alkalmas arra, hogy a körmök, színes és okos divat. Köröm tetoválás színes francia stílus alkalmazása is nagyon könnyen. Az öntapadós köröm matrica könnyen alkalmazott és a jobb Eltarthatósági ideje lezárt.


Így a köröm tetoválás színes francia stílusú, a köröm állandó és megbízhatóan betartani, jó felkészülés szükséges. A köröm hogyan szokásos ápolt alakú, és a modell helyét keretén belül épült. A felületen végzett tiszta a kis köröm matrica is most teljesen igény szerint kell elhelyezni. A kívánt motívumok, amelyek a Rögzített film fuvarozó egy pár csipesz, vágni, ha szükséges, a képernyőn és Állítsa be a tiszta köröm. A beágyazás, az is lehetséges, a nedves gél. Felesleges matrica anyag is, adott esetben, a Távolítsa el a fájlt. Így a Nailart matrica hosszú és megbízhatóan a köröm Stick a fókavadász kell alkalmazni, mint a befejezéshez. Attól függően, hogy a köröm alkalmasak arra, hogy a lakk vagy a felső réteg. Az utolsó réteg biztosítja a fantáziadús köröm tetoválás az élénk színek tartósan szép körmök.

Visszajelzés
+

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi