A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Nail Art / Köröm tetoválás
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Köröm tetoválás

Ragasztó, vagy egy pótkocsi

Vannak alapvetően kétféle köröm tetoválás. A kis motívumok is elérhető, öntapadós matrica formájában. Már az alkalmazás nagyon egyszerű, mert a tetoválás könnyen eltávolítható csipesszel a fuvarozó fólia és a ragasztó. Köröm matrica pótkocsik állnak rendelkezésre különböző vastagságban és vagy közvetlenül rögzíthetők és a körömre helyezni, vagy először vízben áztatott, egy ideig. Minden köröm matrica együtt, hogy a köröm, a végén van-e zárva. Szóval hosszú tapassza a köröm, és tartsa a formavilág és a szín erőssége.

Köröm tetoválás számos tervezési változatok

Köröm tetoválás ideális részére gyors létrehozása a fantasy köröm művészet mint könnyű--hoz-használ matricák. Motívumok széles választéka teszi, hogy könnyen teremt minden olyan stílusú. Grafikus, virág, Dísznövény vagy romantikus - mert minden kívánt köröm design, hogy a megfelelő köröm matrica. A legtöbb témák állnak rendelkezésre különböző színeket vagy színkombinációkat, hogy a köröm design lehet könnyen igazodik a ruhát és a személyes stílus. Sok matricákat is kombinálható, létrehozása olyan új és egyedi művek a természetes vagy mesterséges körmök.

Az az egyetlen tantárgy, akár a teljes fedezésére tetoválás

Mellett a kis Tetoválás matricák, teljeskörű, vagy a francia köröm motívumok állnak rendelkezésre. A köröm design nagyon gyorsan implementálható. A Nailart matrica a tökéletes hely a köröm ollóval formában lehet hozni, és "kézzel" így alig egy ecsetet vagy a Festékszóró technika.

Zárjuk le, mint a befejezéshez

Így tartsa a köröm tetoválás, és nem leválnak a köröm egy pecsétet kell alkalmazni az utolsó lépés. A köröm tervezésétől függően lehet a felső réteg, vagy a felhasznált lakk. A felső réteg edzett alatt a fény egység, és előírja különösen kemény és fényes felület, hogy tartósan szép körmök.
Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi