A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Nailart / Airbrush

Airbrush

Nail art töltőtollak Airbrush Nail art töltőtollak
0,45 € *
motívum köröm tippek Airbrush motívum köröm tippek
küldő 6,20 € *
Festékszóró színek Airbrush Festékszóró színek
2,45 € *
30,63 € / 100 ml
Stiletto Design tippek Airbrush Stiletto Design tippek
7,44 € *
8,55 € / 100 g
Festékszóró tippek Airbrush Festékszóró tippek
küldő 2,25 € *
4,50 € / 100 g
Köröm lemez keverése Airbrush Köröm lemez keverése
0,95 € *
5,00 € / 100 g
Festékszóró technika - pontos nail art a tökéletes körmök
A Festékszóró köröm művészet alapvető berendezések

Technológia sikerül nail art a festékszóró, különböző eszközök szükségesek. Ezt a különleges berendezés nail art változat mint egy gyakorlati festékszóró készlet áll rendelkezésre az üzletünkben. A következő eszközök szükségesek a alapvető berendezések:
• Festékszóró pisztoly
• Dugattyús kompresszor tartály nyomás
• Csatlakozási tömlő, például a spirál tömlő
• Szűrő
• Fúvóka tartó
• Tisztító szett
• Vízben oldódó színekben köztük fekete-fehér
• Festékszóró nail art töltőtollak
Ez a berendezés áll rendelkezésre, a munkahelyen, kész, kész a köröm. A száját védő használata ajánlott az inhalációs festék köd biztonságosan elkerülésére. A területet védeni kell, a munkaállomás, maga egy fényes és a vakító fény-szabad könnyű kér tökéletes kilátás nyílik a köröm.

Jó köröm elkészítése a legjobb eredményeket

Nail art mindig lehet csak olyan jó, mint a köröm elõkészítést. Az alkalmazás a Festékszóró technika-akril vagy zselés köröm vagy megerősített természetes köröm-a ' lehetséges. A felületet alaposan megtisztított, tiszta és száraz kell lennie. Egy öntapadós bőr védelme sablon körül a köröm ragasztott védelme az ujját. Mivel a hüvelykujj első köröm permetezni. Állítsa be a kompresszor-nyomást a Festékszóró 1,5-2 rúd kezdődik alkalmazása. A távolság a köröm körülbelül 4-5 cm-es legyen.

Távolítsa el a tökéletes festékszóró nail art

A Festékszóró nail art működik több vékony rétegben. Ennek eredményeként a eredmények különösen finom. Az első lépésben a köröm van felfegyverez-val egy primer. Fehér különösen jól teljesít és hozza napvilágra a későbbi réteg festék. Az első réteg szárad, festékszóró rajzsablonok használható. A kívánt motívum a körömre helyezni, és a préselt. Egy kis összeget a kompresszor tartály tele van a kívánt szín, a távolság alkalmazása során némileg csökkenteni lehet. Is itt újra felhasználják, több rétegben.

Az a festék szárított, és bármilyen kívánt témák vannak permetezve, a sablon csipesszel óvatosan eltávolítják. Az ujj-Gárda is eltávolítható. A teljes festékszóró nail art lezárt felső réteg, és így előtt a fakulásnak, és jól védett karcolások.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€