A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól

Általános Felhasználási feltételek

Első Általános, ügyfélkör, nyelv

1. Első Általános, ügyfélkör, nyelv

1.1 Minden ajánlat, adásvételi szerződések, kiegészítők és szolgáltatásokat, mert a megrendelések ügyfeleink keresztül online áruház www.nded.de (a "Webshop"), ezeket a feltételeket.

1.2 A termékek körét a mi online shop célja a fogyasztók és a vállalkozások számára, hanem csak a végfelhasználók számára. Alkalmazásában ezeket a feltételeket, a fogyasztó minden olyan természetes személy, aki belép a szerződést okokból lehet tulajdonítani sem a kereskedelmi, sem a független szakmai tevékenység (13. §-a Polgári Törvénykönyv - BGB), és egy "vállalkozó" természetes vagy jogi személy, vagy jogi partnerség zárásakor a szerződés kereskedelmi vagy független szakmai tevékenységet (§ 14 § 1 BGB).

1.3 feltételei az ügyfél nem kell alkalmazni akkor is, ha azok alkalmazása az adott esetben, mi nem kifejezetten objektumot.

1.4 A szerződés nyelve a német.

2. Második Következtetés

2.1 Ajánlataink nem kötelező erejűek a webáruház.

2.2 A megrendelés az üzletben (amely előzetes regisztráció és elfogadja a jelen Általános Szerződési Feltételek), az ügyfél tesz kötelező érvényű vételi ajánlatot a szóban forgó termék. Az ügyfél köteles az ajánlat végéig követő harmadik év időpontját az ajánlat üzleti nap.

2.3 képviseli bemutatása a termékek online shop jogilag nem kötelező érvényű ajánlat, hanem egy non-katalógust gombra kattintva "megerősítése érdekében", akkor tegye a kötési sorrend a kosár árut. Az átvételi elismervény a megrendelés elküldése után közvetlenül követi a megrendelés, és nem minősül a szerződés elfogadását, és el tudja fogadni a megrendelést küld egy visszaigazolást e-mailben, vagy az áruk leszállításának öt napon belül.

2.4 A felhasználó, aki a fogyasztó jogosult elállni az ajánlat szerint a különleges feltételek, ami vele közölt a rendelést a honlapunkon, és térjenek vissza az árut. Szállítható tételeket vissza kell küldeni a mi kockázatot. El kell viselnie a költségek megtérülése, ha a leszállított megrendelt árut, és ha az ár a tétel vissza kell küldeni nem haladja összeg 40,00 EURO, vagy ha még magasabb áron a dolog időpontjában visszavonás nem fizetett ellenértékét, illetve a szerződésben megállapodott részleges fizetés. Ellenkező esetben a visszatérési ingyenes az Ön számára. Nem parcella dolgok vedd.

3. Harmadik Árak és fizetés

3.1 Az árak tartalmazzák a forgalmi adót, de nem hajózás. Egész a fizetési módot választott az általa díjak, a fizetés - különösen a Paypal és a banki díjak - vámok, adók és hasonló terhek, az ügyfélnek kell viselnie. A szállítás nem EU-országok meg kell fizetni adók, illetékek és díjak. További információk a vám, lásd az alábbi példát http://ec.europa.eu/taxation_customs/dds/cgi-bin/tarchap?Lang=DE és behozatali forgalmi adó alá http://auskunft.eztonline.de/ezto/Welcome.do és különösen a svájci: http://xtares.admin.ch/tares/login/loginFormFiller.do.

3.2 Eltérő megállapodás hiányában, csak szállítjuk előre (a meghatározott módon a Megrendelőlapon - Paypal, hitelkártya, banki átutalás). Az ügyfél megkapja az árut szállítják számlát (amelyet e-mailben, és szintén tartalmazzák feltételezés) felett a megfelelő sorrendben.

3.3 Az ügyfél nem egy set-off vagy visszatartás, kivéve, ha a viszontkereset Vitathatatlan vagy jogilag.

3.4 fizetési számla. Együttműködve Klarna kínálunk vásárlási számlát a fizetési mód. Abban az esetben, fizetés Klarna Soha ne add meg a fiók adatait, és akkor fizet, amikor megkapja az árut. A kifizetés Klarna a szállítás más szállítási cím, mint a számlázási cím nem lehetséges. Kérjük szíves megértését.

4. Klarna

Ha Önnek a számlát Klarna mindig kifelé az árut, és mindig van egy fizetési határidő 14 nap. További információk és a teljes üzleti Klarna számlát vásárolni, látogasson el ide: https://online.klarna.com/villkor_de.yaws?eid=21243&charge=variabel

Klarna vizsgálják és értékelik az információkat a fogyasztó által, és ha indokolt, az információcsere más vállalatokkal és hitelinformációs ügynökségeknek (credit check). Amennyiben az a fogyasztó hitelképességének garantálni kell, Klarna AB jogosult megtagadni ügyfelek Klarna fizetés, és meg kell mutatni az alternatív fizetési lehetőségeket. A személyes adatok kezelése összhangban az adatvédelmi törvény, és nem adjuk át harmadik félnek marketing célokra. Tudjon meg többet Klarna a Privacy Policy. (https://online.klarna.com/pdf/data_protection_DE.pdf)

További információt Klarna Ön www.klarna.de látogat

Klarna AB, a vállalatok - és a társasági száma: 556737-0431

5. Áru szállítására

5.1 Az árukat tüntetni a terméken oldalon hajó benyújtott kézhezvételét követően a szállításról. Ha az áru nincs raktáron, így a szállítás késik, akkor tájékoztatni fogja ezt azonnal.

5.2 Ha a szállítási késedelmek miatt a jogi vagy hivatalos megbízások (például behozatali és kiviteli korlátozásokat) okai vannak, akkor meghosszabbíthatja a szállítási határidőt megfelelően. Kezdete és vége a szállítási késedelem, akkor azonnal tanácsot ad, hogy ezekben az esetekben. Ha nem vagyunk későn nyilvánított, akkor a kártérítési felelősség abban az esetben enyhe gondatlanság korlátozódik az előrelátható kár. Minden további kártérítési igények csak akkor, ha a késedelem okozta szándékosság vagy súlyos gondatlanság.

5.3 Ha vannak különböző szállítási idők megrendelt árut fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a részleges szállítások, amennyiben ésszerű.

6. Szállítás, a biztosítás és a kockázat

6.1 Eltérő megállapodás hiányában, mi határozza meg a megfelelő szállítási módot, valamint a hajózási társaság saját belátásunk szerint.

6.2 Ha az ügyfél a fogyasztó a veszélye, véletlen elvesztése, véletlen sérülés, véletlen elvesztése a szállított áruk az időt, hogy az ügyfél, ha a terméket leszállították az ügyfél vagy az ügyfél késedelembe elfogadás. Minden más esetben, a kockázat átszáll a termékek szállítása a fuvarozó a vevőnek.

6.3 fogjuk biztosítani az áruk elleni szokásos kockázatok Fuvarozási a költség.

7. A tulajdonjog fenntartása

7.1 Fenntartjuk címet a szállított áruk amíg teljes egészében kifizette a vételárat (ÁFA és szállítási költségek) az érintett termék.

7.2 Az ügyfél nélkül tilos előzetes írásbeli hozzájárulása nem jogosult értékesíti tovább az árut általunk szállított, amely szerint a tulajdonjog fenntartása. Az ügyfél belép az esetben, ha az esetleges viszonteladása már eredő követelések viszonteladására erejéig nekünk fizetni a vételárat, plusz a 20%-os hozzánk. Ezennel engedélyezi az ügyfél, hogy összegyűjti az úgynevezett címzett követeléseket a szokásos üzletmenet során, amelyhez az engedélyt abban az esetben a késedelmes fizetés nem lehet visszavonni az ügyfél bármikor.

8. Szavatosság

8.1 Ha a szállított áruk alá tartozó anyaghiba, az ügyfél 1. követeli meg tőlünk, hogy orvosolja a hibát vagy szállítása hibás áruk, a vállalkozók, tudjuk választani a hibák vagy szállítása megfelelő árut. A választás csak akkor jelenik meg írásban (ideértve a faxon vagy e-mail), hogy az ügyfél három munkanapon belül az értesítést kapnak a hiányosságot. Mi megtagadhatja típusú utólagos teljesítés választott a vevő, ha ez lehetséges, csak aránytalan költséggel.

8.2 Ha a teljesítmény alapján bek. nem, vagy elfogadhatatlan, hogy az ügyfél, vagy nem vagyunk hajlandók a későbbi teljesítmény, az ügyfél mindig összhangban az alkalmazandó jog jogosult elállni az adásvételi szerződést, hogy csökkentse a beszerzési ára vagy kártérítési vagy felmerülő költségek megtérítésére hiába. Az ügyfél kártérítési igények is különleges rendelkezéseket sec. 8 Ezen üzleti feltételeket.

8.3 A garancia időtartama három év szállításra, ha az ügyfél egy fogyasztó, egyébként tizenkét hónapos szállítás.

8.4 csak a cégek a következők érvényesek: Az ügyfél köteles megvizsgálni az árut gondosan azonnal továbbítására. A leszállított áru elfogadottnak kell tekinteni az ügyfél, ha a hiba nem (i) a nyilvánvaló hibák öt munkanapon belül a szállítás, vagy pedig (ii) látható öt munkanapon belül felfedezése után a hiba.

9. Költség felosztást a visszavonási

El kell viselnie a költségek megtérülése, ha a leszállított megrendelt árut, és ha az ár a tétel vissza kell küldeni nem haladja összeg 40,00 EURO, vagy ha még magasabb áron a dolog időpontjában visszavonás nem fizetett ellenértékét, illetve a szerződésben megállapodott részleges fizetés. Ellenkező esetben a visszatérési ingyenes az Ön számára. Nem parcella dolgok vedd. Tekintse meg a feltételeket.

10. Felelősség

10.1 A felelősséget a gondatlanság (kivéve a súlyos gondatlanság) korlátozott esetén a késedelmes kézbesítés összeget (10)%-a beszerzési ár (ÁFA nélkül).

10.2 Nem vagyunk (egyenlő, bármilyen jogi okból). Károk útján a szerződés, valamint az áruk és a szokásos használat a termék általában elvárható A fenti korlátozások nem érvényesek abban az esetben, szándékosság vagy súlyos gondatlanság.

10.3 A korlátozások 8. § nem kell alkalmazni a felelősséget garantált meghatározott jellemzőknek. § 444 BGB, a kár az élet, testi épség vagy egészség vagy a termékfelelősségi törvény.

11. Irányadó jog és illetékesség

A meglévő köztünk és az ügyfél vételi megállapodást kötött kötött kötelező nemzetközi magánjogi rendelkezéseket a törvény a Németországi Szövetségi Köztársaság kizárása mellett az ENSZ Kereskedelmi Egyezmény.

A szerződés nyelve a német.

Ha az ügyfél a kereskedő meghatározott. § 1 bekezdés A német kereskedelmi törvénykönyv (HGB), a jogi személy közjogi vagy egy nyilvános speciális eszközöket, a bíróságok Németországban minden vitás eredő vagy azzal kapcsolatban a vonatkozó szerződéses kizárólagos illetékességét. Joghatóság ezekben az esetekben Düren. Minden más esetben, az ügyfél vagy mi lehet keresetet benyújtani bármely illetékes bíróság a törvény.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi