A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / UV Nagellack / Thermo UV Nagellack

Thermo UV Nagellack

Vylet-Nails Premium UV körömlakk Thermo tiszta Thermo UV Nagellack Vylet-Nails Premium UV körömlakk Thermo tiszta
küldő 3,24 € *
64,80 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium UV körömlakk Thermo pasztell Thermo UV Nagellack Vylet-Nails Premium UV körömlakk Thermo pasztell
küldő 2,45 € *
16,33 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium UV körömlakk Thermo neon Thermo UV Nagellack Vylet-Nails Premium UV körömlakk Thermo neon
küldő 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium UV körömlakk Thermo metál Thermo UV Nagellack Vylet-Nails Premium UV körömlakk Thermo metál
küldő 2,45 € *
16,33 € / 100 ml
Gél lakk thermo és UV körömlakk a köröm izgalmas játéka

A hőmérséklet határozza meg, hogy a szín

Mi a különleges a gél lakk thermo és thermo UV körömlakk az ő válaszul, változó hőmérsékleti feltételeket. A gél-lakk van színe tulajdonságot a növekvő hőmérséklet, és kapcsol-hoz egy különböző árnyalatú vagy különböző színárnyalat. Ez a hatás lehetővé teszi speciális összetételénél fogva bevonatok, amely dolgozik, olyan anyagokkal, amelyek érzékenyen reagálnak a hőmérséklet-változás. A színváltozás találni helyett fokozatosan lehetővé teszi, a gyönyörű és cserélhető színes játékok-a köröm. Általános szabály: minél magasabb a környezeti hőmérséklet, a teljesebb bontakozik ki a változást a színe a köröm.
Különlegessége a színe megváltozik, sok változatban

Különlegessége nem csak a különböző kombinációk különböző színű, de a textúrák is változik. Tehát van a lakk, csillogó részecskéket, csillámló gyöngyház stílus vagy ropog hatású. Tekintettel a raklap-tól lágy pasztell árnyalatok feltűnő, rikító neon színek. Az eltérések az ideális választás, pontos szavazásra nail art abból az alkalomból, testreszabhatja a ruhát, mint a személyes stílus.

Gél lakk thermo és thermo UV Körömlakk - könnyű-hoz használ


UV körömlakk is alkalmazható a mintájára, valamint a természetes körmök és köröm lengyel és a színes zselé egy termék előnyeit egyesíti. Különösen azért, mert a természetes köröm festék UV festékek tartósak lényegesen hosszabb, mint a hasonló hagyományos körömlakk. Fontos a sorrendben: a köröm formájában kell benyújtani, felülete tiszta és száraz, a jobb tapadás profik felülete kissé érdesíteni, megfelelő puffer használata. A termikus UV-festék egy alapréteg használják a primer. Ez, valamint a termikus festék maguk edzett, UV-fényben és fenntartása, a tartósság és a mechanikai külső behatásokkal szembeni ellenállás. Megjegyezni, hogy a réteg izzadás, amely akkor keletkezik, ha a bázis kabátot, edző nem tartalmazza. A  gél lakk thermo és thermo UV lakk közvetlenül ezt a réteget alkalmazza.


Tömítés még több fényt és tartósság

Mint bármilyen termékkel, a gél festék ajánlja egy pecsétet mint a befejezéshez a gél lakk thermo és thermo UV. A felső réteg alkalmas erre a célra. Ez alkalmazott vékonyra, a köröm és a két perc alatt az UV izzó edzett. A maximális shine lesz tiszta a felület, a tisztább és / vagy kezelt olaj Polírozó.

 Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€