A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Gél Lakk / Soak Off Gél Lakk
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016

Soak Off Gél Lakk

Peel off uv körömlakk és soak off gél lakk

Köröm lengyel, ami egész egyszerűen hagyja magát, hogy gyakorlati és gyengéd a köröm ugyanabban az időben. Körömlakk leválását régóta, és továbbra is a fenntartható ragyogó, lehet de még mindig szeretem a matrica könnyen által a köröm le. Beleértve a természetes köröm változatlan marad, és úgy néz ki, egészséges és ép. Az innovatív gél bevonattal edzett UV vagy LED fény alatt, és kap, így a jó tartósságot és a stabilitást.

A a soak off gél lakk és peel off a körömlakk és húzza le a technológia különböző előnyeit egyesítik körömlakk. A bevonat könnyen és gyorsan alkalmazható a természetes köröm, és tartja a hosszú ideig anélkül, hogy chip, vagy a semmiből. Is a magas fényű megmarad, a természetes köröm védett és összevont (konszolidált). Eltávolítani a lakk réteg egyszerűen levonása, eltávolító és tisztító nincs itt. Javát különösen törékeny és puha körmök, amelyek gyakran szükségtelenül terhelt és emellett gyengíti a mosó-és tisztítószer.


A a soak off gél lakk és peel off Technológia a természetes köröm a szokásos módon készül. Az ideális illeszkedés a gél bevonat a természetes köröm tiszta és mentes festék maradványok, portalan és zsírtalan kell lennie. A körömlemez ápolt, a körömágyat szorult vissza. Tisztítás után a felület, a primer az első lépés a megfelelő bázis kabátot. Ez képezi az alapot a festék rétegek, és győződjön meg arról, hogy a köröm nem az elszíneződött. Az alapozó réteget gyógyítható, a nedves réteg a verejték továbbra is, mint kiegészítő primer a köröm. Most az első leválását körömlakk réteg kerül sor. A lakk érvényesül, vékonyan és egyenletesen, festés hiba – például egy korrekciós toll-. A festék gyógyítható, a több szín intenzitását, egy másik réteg festék lehet alkalmazni. A pecsét befejeződött. A felső réteg alkalmazni a köröm egy óvatos csomagolás a köröm szélét különösen fontos. Miután a gyógyító és az UV -, vagy a LED fény, az izzadás a felső réteg réteg van távoli-val Zellette és tisztító. Az eredmény: egy fényes köröm, amely ideális hogy a kemény és karcálló felület és hosszú szép néz ki.

Még eltávolítása az világosabb alkalmazása a héja festék le. A színváltozás kívánatos, vagy kezd, köröm, destabilizáló szélén lakk egyszerűen le kell vonni. A körmök különösen száraz, vagy ha a színe megváltozik rendszeresen, egy úgynevezett héj teszi a réteg festék ki aktivátor.

Vessen egy pillantást a nded online shop és a soak off gél lakk és peel-off tartomány az ideális körömlakk megtalálni az Ön igényeinek. Egy választék a különböző színes zselé és a hatás festékek folyamatosan hozzon létre új, egyedi és hosszú tartós köröm minták!

 


Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi